Taaaaaaaaaaaaak, dnešní návštěva v Obi Roztyly - navezli tam Austinky C5, možná dokonce C6 (mají je označené jako exkluzivní růže bez udání obsahu kontejneru), jeden stojan, na vrchu jsou žluťásci - Graham Thomas, Molineux, Golden Celebration, dole růžovky + červené: Mary Rose, Eglantyne, Gertrude Jekyll (pouze 2 ks), Benjamin Britten, Darcey Bussell, Lady of Megginch, Princess Alexandra of Kent - od každé je tam tak 4-5 kousků. Všechny jsou celkem velké, slušně napučené, některá poupata už ukazují barvu, cena 549 Kč. Dále tam mají za stejnou cenu (i stejná velikost kontejneru) jako Austinky také mix od různých šlechtitelů: Leonardo da Vinci, Mini Eden Rose (neznám), Sweet Parole, Caritas (Urban), Pomponella (nad tou jsem uvažovala, potřebuji růži takové barvy, ale vyšší), dále Bonica. Pak za 299 Kč (asi 4L?) Kimono, The Fairy, Red Fairy, Red Romance, Yellow Wonder, Queen's London Child, Schwarzen Schwan (neznám), Lichtkönigin Lucia, Beauty Fairy, Camelot a Mamma Mia

Minulý víkend jsem navštívila nové, na Kordes růžích avizované DDD zahradní centrum v Bystřici u Benešova. Potřebuju ještě sehnat pár Kordesek a bohužel tam nebyla ani jedna z těch, po kterých jdu

Každopádně majitelé velmi ochotní a mám si napsat seznam, objednají je. Cena je docela příznivá - 210 Kč, všude jinde jsem je viděla od 236 - 360 za stejný kontejner 2L. Kolence Parfuma ale není. Jinak centrum je veliké, výběr taky a ceny velmi příjemné, odjížděla jsem s velkou hortenzií latnatou Limelight za 160 Kč, krásně větvená, zdravá