Dreslo, shodou okolností jsme včera byli za kaktusy v Nouzově. Je to zvláštní, naposledy jsem byla v okolí Unhoště cca před 35ti lety, z Liboce jsme tímto směrem jezdili dost často, bylo to kousek, třeba i do Řevničova na houby. No a teď během 14 dní jsem tam byla dvakrát, je to od nás bratu 100 km. Měla jsem v plánu při návratu přesvědčit manžu, aby jel kolem oplocenky - jednak jsem mu jí chtěla ukázat a druhák, kdybys tam byla - zeptat se na zelenou. No jenže jsme se u kaktusů dost zakecali, tedy spíš pánové a potom muž šíleně spěchal domů na fotbal (je sportovní fanatik), takže jsem to musela vzdát. Ale, při příjezdu do Nouzova jsme zastavili u zahradnictví, nutně jsem potřebovala velký květináč na přesazení hortenzie. Ten jsem nekoupila
, ále mám Rodgresii pinnatu, E. Characias Black Pearl (vím, že venku asi nepřežije zimu, ale neodolala jsem a hned zařízkovala zálohu), Verbeny hastaty, seda atd. Pochybuji, že by někdo z rodiny byl ochoten absolvovat v nejbližší době zase 200 km, aby mamnice udělal radost
Budu si muset nechat zajít chuť, ale příště 100% !!!