Lenpel, Falstaff nemá chybu.

QoS je opravdu štíhlá trubka, přisaď další.
Kájo, nádherná Margarita.
Jevgeni, ahoj. Díky, už jsem na tebe a tvou ostinku D. B. myslel. Rumba časem úplně zčervená, jako trenýrky.
Vypadá to, že v té vesničce jsou tři prodejci růží. O víkendu tam byli samí lufťáci, nikdo nevěděl pořádně, kde to je.
Vyprodáno: Claire Austin a Strawberry Hill (achjo), A Shropshire Lad a Falstaff a William Morris (chtěl jsem omrknout).
Moc se mi nelíbil Alan Titchmarsh a Geoff Hamilton - mumifikující naducané koule velmi světlé šedorůžové barvy.
Nejlepší dojem udělal Molineux, pak Mary Rose a Winchester Cathedral (bylo zajímavé sledovat, jak si těch cca 100 růží této sorty
vzpomíná na maminku Mary Rose po svém, některé byly bílé, jiné tak napůl, jedna byla regulérně celá růžová).
Na druhou stranu někeré sorty na svůj hlavní flór teprve čekaly.
Koupil jsem:
1. WS2000 - prostě mě ta růže dostala, nádherně narostlé rostliny, silné pruty jako loni prezentovala Dresla, cca 120 cm
2. Lady Emma Hamilton - famozní a silná osvěžující vůně hrušek a citrusů, kterou jsem hledal, zdravý a zajímavý červený list
3. Geoff Hamilton - na obrázcích mě dostal, v reálu zklamání - vyblitá barva, slabý růst, silná mumifikace, nevoní
4. Crocus Rose - na obrázcích moje láska, v reálu opět zklamání - žloutnoucí a spadané listy plné černé skvrnitosti,
ohnuté květy nevýrazné a neurčité barvy, nové květy jsou už lepší, pevnější, budu ji hodně stříhat, voní jako čaj s citronem, příjemně (nedivím se, že Dresla neví, kam - do jakého kruhu - s ní

)
5. Pat Austin - osobně se mi nelíbila, ale táta na ní trval, květ je za 2-3 dny pryč, plusem jsou lesklé zdravé listy, je taková jakoby humpolácká, půjde k babi, voní
6. Darcey Bussell - zdravá, krásná, oproti obrázkům barva neodpovídá, ve skutečnosti je tmavší, jako ta na f. od Jevgenije, nečichal jsem
Ještě si asi sjedu pro Molineux, Port Sunglight a Lightfield Angel (ta byla nádherná - nechápu, že jsem ji nevzal,
ale už by se mi asi do auta nevešel Koudy).
Fotoaparát mi odjel na dovolenou, takže nové kousky budou až časem.
Ale něco jsem ve Všerubech přece jen zachytil...
Mary Rose