Honzo,

, ještě že jsem se zeptala, zda jsi objednával jěště nějaké jiné.
Takové množství jsem ale neočekávala

.
Z tvého obj. seznamu mám ještě
Schneewitchen (Lambert) + Katharina Zeimet, mají podobné květy, jiný habitus. S oběma jsem spokojená.
Z těch, kt. jsis objednal a kt. mám - si nejsem jistá, zda budeš spokojen s
Apricot Bells
Samozřejmě, je to pouze velmi předčasný nástřel, měla jsem je pouze jednu sezonu - nicméně, A.Bells u mne velmi dobře rostla, zdravá. Moje výhrady spočívají v tom, že ráno rozkvete, velmi do večera změní barvu květů ( až cu moc ) a květy večer opadají. To by bylo i zajímavé.. ale ona se opravdu nijak v násadě květů nepřetrhla. Doufám, že se v tomto roce polepší. Zřejmě je to růže s kt. je třeba mít trpělivost.
Bouquet Parfait a Neige d'Ete - nad bělokvětou formou BP jsem hodně váhala, těším se na tvé hodnocení. Nakonec jsem Neige d´Ete nekupovala ( prý by měla méně kvést než BP )
Louis' Double Rush x Rush - teď si nejsem jistá, zda Dresla LD Rush má, těším se na tvé postřehy. Stejně jako u ostatních růží z dodávky. Ono se z fotek rozdíly mezi Lensovými růžemi poznají dost těžko, v reálu ale jiné jsou. Takže velmi prosím o návodné srovnávačky, sím,sím.
Zejména na Mamouche - měla jsem ji loni v předvýběru, nakonec jsem ji nevzala a na obě Maria Teresa - na f. vypadají skvěle.
tiše jsem doufala, že v obj. budeš mít Grand-Duc Jean - loni nás s Evou obě zaujala, byla ale vyprodaná. Koukala jsem se, letos to s ní není jiné.