Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Tantau (DE) - Nostalgické růže II

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 19. led 2016 20:26 #302539

• Jarka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 794
Judy před Aspirinem (3 ks) mám 5 ks Bordüre Apricot (Delbard). Koupila jsem je od Starkla a jsem s nimi taky moc spokojená. Celkově ten záhon vypadá krásně, ještě k nim přidám nějaké lilie....ách

P1010940.jpg

P6140648_2016-01-19.jpg
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Eva L., zeuwicka, Kaja, sany, Lukáš, Láďa, Marijka, Jikra, alenak, JUDY

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 19. led 2016 20:32 #302540

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7634
Jarko, je to mor, jela jsem na podzim ke Starklovi pro "Bohdalku", kterou mi doporučoval Jeník, no Bordure Apricot a B. Magentu jsem přivezla taky :silly: , pak jsem nenápadně přirývala trávník :laugh:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Lukáš, JUDY

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 19. led 2016 20:46 #302544

• Jarka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 794
Úplně ti rozumím, pro mě je nejhorší ten internet! Nakupování je tak snadný. Klik, klik a je to. :laugh: Já jsem hlavní várku růží nasázela vloni na podzim (už jich mám 125) a přísahala manželovi, že letos budu pouze pečovat. No a zeptej se mě, jestli jsem to dodržela?! Houby, jen u Pelců už jich mám objednáno 10! A to zima zdaleka nekončí :(

Z Tantauovek mám ještě Elfe. Je pnoucí a jeho květy jsou velmi zajímavé, skutečně mají zelený nádech. Vloni měla dlouhou přestávku v kvetení, možná tím horkým létem. Na podzim jsem k ní šoupla clematis, aby něco v tom mezidobí kvetlo.

P1090738_2016-01-19.jpg

P9280453_2016-01-19.jpg

P9280452.jpg
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Eva L., zeuwicka, Kaja, sany, Lukáš, AlenaC, Jikra, alenak, JUDY

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 19. led 2016 20:54 #302545

• Lukáš
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 11816
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
to už jsem si říkal tolikrát , naštěstí mám velkou zahradu
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: zeuwicka, Jarka, alenak

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 20. led 2016 06:50 #302549

• zeuwicka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 472
Teda to je nádhera, to mi nedělejte :laugh: Loni jsem nakoupila okolo 50 růží, manžel v mrákotách :P A už mě zas sleduje, co že to mám za stránky otevřené a ten seznam, ten mu tvrdím, že je jen tak na čumendu :laugh: kdyby věděl :laugh:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: JUDY

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 20. led 2016 07:30 #302550

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
jj - já jsem si kolikrát připadala jak partyzán . :woohoo: hlídala jsem poštu, odkláněla korunky . atd .
ELFE mám dost let . zpočátku byla dost háklivá a má ze všech nejvýraznější korovou spálu .to ji ale nevadí a tuhle sezonu byla až na balkoně . dokonce se pár výhonů polámalo větrem . kořenitá vůně , krásná barva dokonalých květů od nazelenkavé, nažloutlé až po smetanovou .kvetla do mrazů , dost jejích poupat bylo v pozdních kyticích .

DSCN2558_2016-01-20.jpg

v kytici

DSCN3041.jpg

DSCN3042.jpg
Poslední úprava: 20. led 2016 08:37 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Eva L., zeuwicka, sany, mišpule, Lukáš, AlenaC, Jarka, Jikra, alenak a tento uživatel má 1 dalších poděkování

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 20. led 2016 11:25 #302554

• JUDY
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1146
Ahoj všichni, poděkování za krásné fotky samozřejmě - překvapila mě ta Bordure růže - ve Starkl. katalogu jsem je vždy jaksi přehlížela, jakože "nejsou hodny" - ale teď vidím, jak jsem se mýlila - nádhera. Že ještě stále otravuji s tou Aspirin Rose. Jen mě zaujalo, co jsem si o ní přečetla na rosebook.ru - že si ji u Tantau vybrala firma Bayer - která vyrábí léky / a postřiky taky/- shodou náhod moje kamarádka pracuje jako jejich obchodní zástupce pro zdejší region :ohmy:- k oslavě stého výročí založení firmy - takže název Aspirin není náhodný. Tak, třeba Vás ta informace taky zaujme... :)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Kaja, helena, sany, Jarka, alenak

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 20. led 2016 15:26 #302558

• Lukáš
  • Platinum Boarder
zeuwicka napsal:
Teda to je nádhera, to mi nedělejte :laugh: Loni jsem nakoupila okolo 50 růží, manžel v mrákotách :P A už mě zas sleduje, co že to mám za stránky otevřené a ten seznam, ten mu tvrdím, že je jen tak na čumendu :laugh: kdyby věděl :laugh:
já mám štěstí že moji drahé se také líbí růže a něco si občas vybere a já ji i upozorním že tu už máme :laugh:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: zeuwicka, Kaja, Jarka, alenak

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 20. led 2016 20:26 #302567

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Lukáši, neznám ženskou, které by se nelíbily růže ( aspoň nějaké, byť třeba jen ty řezané) :P , v tom to máš mnohem jednodušší, ale některý chlapy je těžší přesvědčit, aby obětoval záhon brambor pro růže.

Manžel naštěstí "obsah" záhonků neřeší, ale můj děda byl starý sedlák a co nebylo k jídlu, nemělo nárok.. :whistle:
Většina chlapů se pohybuje někde mezi těmito extrémy ;)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: zeuwicka, Lukáš, Jarka

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 21. led 2016 10:04 #302589

• Lukáš
  • Platinum Boarder
u nás má jediný problém stříhání do vázy :evil: , nemám to rád , jedině to co nechtěně urazím sekačkou nebo se nějak zlomí
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa