Díky, to je chvály... Abych to unesl:)
Honzo, Ascot byla sázena prostokořenná v 11/2012. Letos je fakt hodně nabušená. Skvělá a bezproblémová růže. Pofotím a přidám víc fotek. O víkendu jsem byl mimo, vrátil jsem se v noci a když jsem ráno vyrážel do práce, nestačil jsem se divit jak je vše v plném květu. Odpoledne zase budu lítat s foťákem:) Sousedi už si musí myslet, že snad na starý kolena studuju a dělám seminárku na téma růže:)
Jano, Pastelky mám od Honzu. Sázeny 04/2012. Díky Honzo. K Pastelle není co dodat, prostě dokonalá.
Gospel mi kvete taky. Mám ji vedle Darcey B. a asi budu přesazovat.
Co se mého hnojení týče, na jaře pouze zapravuji granulové hnojivo na růže, případně cererit. Po prvním odkvětu plánuji ještě postřik na list a tím je moje hnojení hotovo. Letos jsem ještě růže nestříkal vůbec. Občas se najde nějaký žlutočerný list, který utrhnu, ale jinak nikde nic hrozného, co by mne vedlo k zásahu. Takže žádné rozmazlování

.
Miško, plánuji a osazuji sám. Žena si osvojila truhlíky a nádoby. Je to asi tím, že já vyrůstal v paneláku a tak se teď realizuji, zatímco žena si toho zahradničení v dětství užila až dost

Tím ale nechci říct, že na zahradě nic nedělá a neužívá si ji.