Danielo - ? - co takhle nějaký komentář?
Květo, ano, moje LEH má jinačí barvu než tvá a Amazončina, asi poněvadž předchozí dva dny u nás bylo
jen lehce nad deset stupňů (přes den) a to ona Lady Emma dělává, že v chladu jde do růžova.
V kombinacích se mi líbí sedum Xenox a Caradonna, tak, jak tu píšu. S čokorůžemi se mi, pardon, nelíbí ani trochu.
Dneska jsem koukal - mám nedaleko Charles Austin, ona je jí (ale až druhý den po rozvinutí) docela (barvou) podobný,
možná by to šlo a má navíc (taky) červené stonky, i když zase jinak. Velká škoda, že Austin neuvádí původ svých růží,
co s čím křížil. Možná opravdu "jen" Seedling x Seedling, ale u LEH bych to viděl např. na Charles Austin x Westerland.
Anebo hodně kecám.
Skalničko, můj Falstaff je podzimní od Pelců, předloni jsem byl ve frontě, ale už na mě prý nevyzbil.
Byla to obří sazenice a s těmi tu mám docela problém - nechtějí moc růst. Já radši sazenice střední až menší.
Takže dneska na tvůj popud první foto Falstaffa, nemusí tu být pořád jen výstavní kousky, že?
Vypadá to, že ho na podzim překopu a dám tam podle Feng Šuej novou sazenici Jamese Galwaye nebo něco docela jiného,
co mne do té doby ponatrefí.