Amazonko, tak ses dočkala? U mě má The Prince momentálně rovný metr a kvete třetí květ, ten jediný, zdá se,
unikne srovnávačkovému škubání, tak si pak můžeme napsat, jak dlouho vydržel a jestli se nějak během květu měnil apod.
The Prince
Vlaďko, moji oba Pilgrimové mají momentálně pausu, tož máš nějakého výkonného očkovance.
Tvůj Rosemoor je božskej. Ten můj má tak 20 cm a... kvete. Ano, prostě má chuť žít. Huráá.
Přiznej se - jsi rozená fotografka?
Rosemoor zvaný Přeživší
Heleno, neškytala jsi dneska před čtvrtou? Dostal jsem nápad - Summer Song a Crown Princess Margareta vyfotit spolu.
Měla jsi pravdu - ta kombinace je výborná, geniální. Smekám před tebou.

..... nebylo lehké držet nacucaný 6 l kontejner nějak natočený a cvakat a ostřit proti slunci druhou rukou,
ale snad je to důležité vidět. Obě mají mladé květy, časem budou barvy blednout a růžovatět.
Možná, na tři CPM, by bylo dobré dát Summer Songy raději dva, než jeden ks, jak jsi psala před časem, jestli si vzpomínám.
CPM dobře (hodně) roste, jak to bude u Songu těžko říct. CPM není uvnitř tak ostře oranžová, je to světelný klam.
Song má o dost tmavší listy, více čajovkovité (tak říkám velkým, masivním, skoroumělým lesklým a ne zrovna romantickým lupenům).
Summer Song a Crown Princess Margareta