růží Weeks ( Bedard + Carruth ) mám více, s některými jsem nadmíru spokojená, jiné průměr, část z nich už nemám.
-
Pink Home Run ( nebo Home Run ), jsem kdysi dala EvěL, u mne byl nepoužitelný díky výšce. ( 30 cm ).
- pak jsou ty, kt. Bedard dělal ještě pro Kanadu -
Pink Diamond a
Party Hardy. Nejsou "dělány" pro naše letní vedra. P.Diamond jsem dala pryč zcela, květy byly hadříček. Party Hardy mám doposud, nejsem z ní nijak u vytržení. Krásná barva ( kvůli ní si ji nechávám ), ale také nesnáší úpal, lepší je v II. fl., kdy jsou teploty ( někdy ) již nižší. Nepozoruji u ní navíc nijak závratnou chladuvzdornost, stejně jako vše šla letos k zemi. Nevím, možná nestíhají vyzrát výhony. Navíc ani nijak závratně neroste - na f. je 5letá růže. Jako všechny ( tři

) výhony.
celkem držák v deštivu, úpal ne, zdravá, cca 150.
na podzim jsem uvažovala, že si pořídím
Koko-Loko a
Twilight Zone , nakonec jsem od nákupu upustila. Ani jednu bych nemohla vhodně uplacírovat. T.Zone se prý i navíc pálí, nakonec jsem místo ní šla do Vissersovy Eufemie.
--
- moc chválím
Cinco de Mayo, krásná barva, čilá růžička. Tu mám asi nejraději. Krutozimu ale nezažila.
-
Blue Eden - ten u mne tolik neprosperuje jako CdM, spokojená jsem. Byl na místě, kt. mu nevyhovovalo, na novém se zlepšuje.
-
Hot Chocolate mi vymrzla v krutozimě.
-
Ketchup & Mustard - nesouzněly jsme spolu
-
Oh Wow ! - loni měla záchvat ČS, letos k zemi, velmi pomalu se oklepávala. Kvetla až velmi pozdě. 2 černé puntíky, pokud se nezmátoří, rozloučíme se spolu.
-
Ebb Tide mám 6 let, dokonce dva ( jsem s EvouL čenžovaly

). On je to takový drobek. Nízká, nijak košatá. Jak bývá u těchto tmavulí typické - moc prudké slunko nemusí. Ten mám ráda.
na f. vlevo
- nově mám ( konečně

) Noční sovu - Night Owl.
květ podobně jako u většiny jednoduchých nemá dlouhou trvanlivost. Sameťáček, ještě není zakořenělý, uvidím následně, co na slunce.
--