bradhal napsal:
Honzo, když jich máš 11, to jsou všechny tak velké a vzrůstné? Jak se ti to do té zahrady vejde?
Bradhal, ´Louise Odier´ má tu výhodu, že se dá krásně tvarovat, jak si člověk vzpomene, je poslušná.
Zároveň jede hlavně na výšku a ani tak moc ne na šířku (nebo vzít nůžky, od toho byly vynalezeny, že).
Takže se vejde.
Číslo 1 - to jsem zasadil, protože máma: "tady bych chtěla něco, aby na mě sousedka nekoukala,
když se opaluji"
No, měl jsem tam asi dva roky živý plot z osmi habrů, než mi došlo, že v tom mém ultrasuchu
vypijí uplně všechnu vodu všemu živému kolem.
No a co lepšího a romantičtějšího pro letní opalovačkové odclonění může být, než 1 ks ´Louise Odier´?
(akorát se tedy musí nechat růst, a né ji 2x ročně vzít na 40 cm, že - takže musím kolovrátkově
opakovat, proč tam asi tak ta růže je)
Mno a ostatní jsou hlavně pro zamaskování toho hrůzostrašného domečku, který spáchal můj bratřík
s mým otcem, oni (zejména ten druhý jmenovaný) rádi razí heslo - víc betonu, víc domeček.
Takže samo nebe mi seslalo něco tak krásného a zároveň kompletně mrazuodolného a voňavého
(a u mne i zcela zdravého), jako je LO - a já ji čiperně využil k zamaskování stavby, která
můj smysl pro design a krásno naprosto šíleným způsobem narušovala.
(viz. Vaše zahrady nebo Altány, pergoly (loubí?) - stavby aj.)
LO všem. Má úcta.
25/6/16