Vlaďko, Honzo, dík za odezvu. Přečetla jsem si to už včera, ale tak jsem se nad tím zahloubala... až jsem usnula
.
Vlaďčino: ale já bych jí tam asi mít mohla ... jsem si dopřeložila : no dobrý, ale žádná sláva
.
Vlaďko, Marinnete - jj, tahle kombinace by se mi taky zamlouvala. Jak ti Mar. opakuje ?
Honzo, tvůj návrh : doplnění o Young Lycidas - myslím, že by bylo moc pěkné. Opravdu tón v tónu.
Nejspíš bych na tebe dala... ale... chtěla jsem ( úmysl ) něco světlejšího, do růžové, do světle růžové. Ona se mi tam masivně semení verb. bon.( ztmavuje ), dál pokračuje záhon bílými ( skorobílými ).. teda, asi...
už jsem to nejspíš psala, já si zaházela cedulky do hlíny a teď nevím jakými pohnutími mysli se mi mozek na podzim zabýval. Určo to bylo něco sqělého, ale výsledek nevím. Páč mi "kdosi" naboural plány ( Rhapsody in Blue ) a já šoupala a šoupala. A tak teď pořád hledám Mrs. John Laing, postávám nad jedním keříkem.. říkám si : ale takhle Mrs. nevypadal.. ale přece bych nebyla tak mimo sebe, že bych dala dozadu záhonu Midsummersnow. Už několikrát jsem měla v ruce rýč ( jako že tu ceduli najdu.. pak jsem si řekla, že to už fakt blbnu na quadrát ). Tolik k odbočení.
Takže děkuji ještě jednou - inspiraci jste mi dali. Takže, nejspíš - Wisley 08 mezi ně nedám, šoupnu ji na plánované ( nepříliš vzdálené ) místo. Mě na ní láká hlavně výška, potřebuju vysokou. Kráter zasypu, něco tam prozatímně prsknu. Uvidím, jak bude záhon vypadat a pokud naplní moje očekávání Mistress Quickly ( i výškou ), možná bych si na podzim pořídila sem další ks. Nebo se taky můžu zbláznit do nějaké jiné.. že.