Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kordes II - růže dle šlechtitelů

Kordes II - růže dle šlechtitelů 26. led 2016 09:27 #302759

• JUDY
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1146
Herzogin Christiana mám od jara loň. roku - koupenou kontejnerovanou od www.bened.cz -to bys neměla až tak daleko, kdyby sis udělala výlet do OL - /Dolany u Olomouce/ - paní prodává Kordesky, od Kordese je schopna objednat i novinky - to, co má uvedené na stránkách na dotaz, tak sežene, je strašně vstřícná, výborná komunikace jak mailem, tak telefonicky. Mám od ní i Uetersener Rosenkonigin - hrozně jsem ji chtěla kvůli barvě- ale hned na začátku chytla čs, nevoní a nebyla nic moc. Z Herzogin jsem po pravdě moc nadšená nebyla - ten květ byl úplně bílý, neměl ani nádech barvičky, jak zapršelo, tak totální lepidlo a konec s květem - strkala jsem do ní nos, ale že by voněla nějak významněji než třeba angličanky, to se mi nezdálo - no za sezonu měla asi 3 květy, byla jinak úplně zdravá i bez postřiku - stále doufám, že se vzpamatuje a předvede se letos.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: zeuwicka

Kordes II - růže dle šlechtitelů 26. led 2016 11:29 #302760

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
další růže uváděná jako ,,florist '' je Pashmina / Veranda . to ale neznamená , že nelze pěstovat v zahradě . mojí se docela daří . má už asi 5 let a dostala jsem ji darem z Filroses .samozřejmě je háklivá na déšť . ale to je více růží . když do nich 14 dnů leje , tak nejsou hezké . v této sezoně se mi zdála méně vybarvená do růžova .. ale i ta nazelenalá je nádherná .květ je poměrně malý - což na fotkách moc vidět není .

DSCN3289.jpg

DSCN3485.jpg

DSCN3312_2016-01-26.jpg
Poslední úprava: 26. led 2016 11:34 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., zeuwicka, sany, Lukáš, Jarka, Jikra, alenak, JUDY

Kordes II - růže dle šlechtitelů 26. led 2016 12:04 #302761

• Kaja
  • Platinum Boarder
Herzogin Christiana mám , letos bude druhý rok. nejsem z ní nadšená . ta je mnohem horší v deští , než třeba uvedená Pashmina . je taková jakási promočená , průsvitná ,, ovšem první rok na mně stejný dojem udělala třeba Sweet Blondie - a teď´ je v pohodě. . v tom roce jsem si objednala tři Kordesky . ještě Gräfin Diana - ta jde dobře třetí mi uhynula a už nevím která to byla /asi Henrietta . v květníku jen klacky bez kořenů ..

DSCN2490.jpg

Gräfin Diana
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: zeuwicka, sany, Lukáš, AlenaC, Jikra, alenak, JUDY

Kordes II - růže dle šlechtitelů 26. led 2016 12:10 #302762

• zeuwicka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 472
Teda, tak to jsem zklamaná, H.Ch se mi líbila jak barvou, tak květem ;)
Judy na ty stránky jsem zrovna v týdnu koukala, je super, že mám aspoň recenzi ;) a došla ti ta zpráva ode mě?

Kájo, tak už ji mám na seznamu, je úžasná!!! A ta barva, to je prostě nádhera!!!
Poslední úprava: 26. led 2016 12:10 od zeuwicka.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: JUDY

Kordes II - růže dle šlechtitelů 26. led 2016 12:31 #302763

• Kaja
  • Platinum Boarder
DSCN1384.jpg

DSCN1216.jpg

DSCN1217.jpg

DSCN1806.jpg

DSCN2302.jpg

nevím teda , jestli je to H .Christiana . kdo ji máte - posuďte . pletou se mi dvě dohromady . ještě Stephanie Baronin zu Guttenberg - ale ta je Tantau . mohla by to ovšem být ona
Poslední úprava: 26. led 2016 15:50 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Lukáš, Jikra, JUDY

Kordes II - růže dle šlechtitelů 26. led 2016 16:08 #302766

• JUDY
  • Platinum Boarder
Teda Kájo, ta Pashmina je úžasná. Kdybyste někdo věděl, kde ji sehnat, určitě budeme rády. Agel, ten ji myslím měl na podzim, musím se podívat...To druhé by podle mě klidně být Herzogin mohla, ale ta má nebyla tak hezky vybarvená - tak se těším, třeba se ještě pochlapí a vybarví, protože na Tvých fotkách vypadá opět úchvatně. Stephanii B. zu G. jsem si objednala teď na jaře u Pelců, tak uvidím- žasla jsem, že ji mají, po té jsem taky toužila... :silly: Zeuwicko, mailik došel, moc děkuji, jen jsem ještě nestihla reagovat, ještě odpovím... B)
Téma bylo zamčeno.

Kordes II - růže dle šlechtitelů 26. led 2016 16:08 #302767

• Kaja
  • Platinum Boarder
DSCN2572.jpg

DSCN2573.jpg

DSCN2666.jpg

DSCN2667.jpg

Constance Mozart - krásná světle růžová . mám ji dost utopenou v ostatních růžích . zasloužila by si nějaké Vip místo . ale bohužel není .
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: zeuwicka, sany, Kika, Lukáš, AlenaC, Jarka, Jikra, alenak, JUDY

Kordes II - růže dle šlechtitelů 26. led 2016 16:10 #302768

• JUDY
  • Platinum Boarder
Teda Kájo, Ty nenecháš člověka vydechnout :cheer: :cheer: nádhera
Téma bylo zamčeno.

Kordes II - růže dle šlechtitelů 26. led 2016 16:18 #302771

• Kaja
  • Platinum Boarder
no jo - jsem marod na atb - tak sedím a dávám fotky . ale už jdu lehnout . tak se bavte . :P
Téma bylo zamčeno.

Kordes II - růže dle šlechtitelů 26. led 2016 17:34 #302772

• JUDY
  • Platinum Boarder
Tak to mě moc mrzí, tak se brzy uzdrav. :)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja
Moderátoři: Eva L., Květa