Musim rict, ze malo pisu, ale dost se kocham vasimi ruzemi.
Ja mam vsechny vlastne strasne mlade, 3 roky max. A zatim to neni zadna slava, problem je, ze je mam na chalupe, tam se tak casto nedostanu.
Nejlepe mi jdou no-name po babicce, uz mely jednu vlnu kveteni, ted zacinaji druhou. Barva je o dost tmavsi nez na fotce, holt tu tmavou cervenou mi fotak nebere, a je krasne sametova.
Dalsi bezproblemova je Fairy, taky uz zacina druhou vlnu. Mam ji na dost neatraktivnim miste, nemela jsem pro ni dobre umisteni, ale kdyz kvete, tak se mi moc libi, je to zaplava velmi romantickych kvitku. Ted je opet obsypana poupaty.
Mirato je taky bezproblemova, dala jsem ji do Tantau, kvete mi soucasne s plamenkem a v soucasnosti je dost "utopena" v zaplave listopadek. Kvet je moc pekny, ale druha vlna se, myslim, moc nekona, spis jen pousti sem tam kvet.
Louis Odier mam uz tretim rokem, ale byla, chudak, letos presazena, tak mam pocit, ze se teprve usazuje, navic jsem ji skoro nechytla, kvetla uz pred zacatkem prazdnin. Jsem zvedava, jestli nekdy budu mit zaplavu kvetu jako Honza, diky jeho chvale jsem se na ni moc tesila a zatim zadne wow.
Leonardo da Vinci, krasne kvetl zacatkem cervna, ted v srpnu mi zacina hazet kandelabry