HonzaPM napsal:
JitkoU2, prosím pěkně, jak se má tvoje ´Hyde Hall´?
Už to určitě musí být pořádné keřisko. Líbí se ti?
noo keřisko to opravdu je...sice tehdy po krutozimě byla střižená na pahýlky 20 cm, ale z toho si opravdu nic nedělala a všechno zase dohnala. Já ji udržuji tak na těch 170 x 170 cm, ale jistě by rostla výš a dál...
a jestli se mi líbí - to je přetěžká otázka. Líbí i nelíbí. Kolikrát jdu kolem ní a občas si i vzpomenu, že jsi psal, že květy nejsou tvůj šálek kávy...a mnohokrát jsem Ti v duchu přitakávala, že můj vlastně taky nee a vlastně ani ta barva mě nebere a vůni mená...kolik je jiných úžasných květů růží, které jsem už viděla....jenže když ona tak dobře roste, obrůstá skvěle, je pořád obalená poupaty, květy i listy, je to jedna z mých nejzdravějších růží vůbec....myslím, že padlí jsem na ní neviděla nikdy. Jen minimálně ČS. Skoro na ní nejdou hmyzáci, stočené lístky na ní též nevídím a jen mšice občas...minulý týden jednoho toho nosatého brouka, co vrtá do poupat jsem zneškodnila. a tak si zase řeknu, díkybohu za takovou růži, která si tu tak dobře roste. A byla to moje první ostinka. Z Baumaxu, z výprodeje...takže pamateční. Sousedi teď kopou bazén. Tupě zírám z okna na ten čistý písek a mám pocity totální zahrádkářské marnosti...Takže líbí a jsem za ni panu Austinovi vděčná.

edit: Luky možná má fotku Hyde Hall z Častolovic a to je teprve obřík