Port Sunlight - u mne se teda zatim moc nepredvedl, i kdyz letos je preci jen hezci nez vloni. Je umisteny mezi Westerland a Crocus rose, tak nevim, jestli neni moc utlaceny. Kvety ma vcelku hezke, ale pomerne male. Naproti tomu Crocus rose je uchvatna, pomerne velky ker, krasne kvete. Zkusim casem dohledat fotky.
Queen of Sweden - je krasna, miluju ty vzprimene kvety, mam ji na miste mezi revou a orechokridlcem, takove separatni mistecko pro jednu ruzi, myslim, ze ona se tam hodi. Podminky nema moc dobre, spis piscita, sucha puda, ale zatim to zvlada velmi dobre. A jeden slahoun letos vyhodil do cca 2,5 metru (

), smeju se ji, ze se chce podivat k sousedum, jejichz zed konci ve vysce asi 3 metru.
Jo, a chtela jsem se zeptat, jestli nekdo mate William Morris, jaky je habitus? Dostala jsem je od Marijky na jare, vyhodily az 2 m dlouhe slahouny. Pekne kvetly, ale sem tam nejaky kvet, moc ty keriky nejsou kompaktni, spis sem tam vetev. Jak je strihat? NHMF pisi vysku az 120, tak to u mne ma tak dvojnasobek.