Zuzano, podle mého názoru a očí je fotka krásná. jenže já bych asi tak potřebovala říct - "dcera má tohle a tohle a to si kup, protože vidíš, jak to fotí"

.
U mě je to tak, že já nikdy nevyužiju všech vymožeností toho kterého "stroje", návody nečtu. Např. u mobilu nefotím, newebuju, neposlouchám rádio, Byly doby, kdy jsem malinko se svýma fotkama soutěžila, ale to je pryč. Potřebuju blejskout foťáčkem, který je maličký a placatý do kapsy, všechno ostatní jde dodělat v PC. Myslím, že je důležité, aby to bylo na tužkové baterky . A taky snad potřebuju, aby mě nevyhodil z baráku manžel

, čili nízká cena.
Růžová sezóna nevím nevím, zahrada čvachtá a mám místo s pergolkou a třemi růžemi sázenými na podzim, tam je to nejhorší, rybník, jestli to tak půjde dál, mám je raději zasadit do velikých květníků a nechat přes léto zotavit? Při sázení jsem drenážovala, ale myslím, že jim dobře není. A zítra kupuju Hycor (dík Honzo), zdá se mi, že by jej potřebovaly všechny. A zas v jiném místě Nostalgie a Aloha - jakoby jim vadnou konečky výhonů, třeva 5-6 cm. To tonou ? Mšice nemají. Bóže, to jsou nervy. Pěkný večer