Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Denivky

Re:DENIVKY 12. srp 2010 17:29 #15619

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
nemáš-jo? ta druhá je poškozená a z dvoubarevné jsem poslala Maggi. doufám, že jsem to nepřehodila. mám asi šest druhů. ale jsou ještě malé.teď jsem objednala v kgardens dalších pět - tak nevím kde je nasadím.
P7240258.JPG
Téma bylo zamčeno.

Re:DENIVKY 12. srp 2010 17:40 #15620

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Krásné mám je moc ráda, máš hezounké barvy. Jáuž jsem vymyslely na jaro záhon na sbírku denivek.se jmény jich nemám zatím mnoho, ale letos jsem dostala od hodných lidí odsud a z WEEK.cz takovou spoustu denivek hiii budu jich mít minimálně 30 :-). Udělám jim záhon podle živého plotu chystám se to zamulčovat na kartony a až příští rok pokvetou zkomponuju je nějak aby ladily :-). V máte růže já budu mít sbírku denivek.
Téma bylo zamčeno.

Re:DENIVKY 12. srp 2010 22:38 #15635

• maggi
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1289
Kajo, děkuji moc se těším!!!!

Tak mé denivkové přítelkyně., asi se mi povedlo si zhatit svou sbírku denivek. Udělala jsem onu zde dříve zmiňovanou objednávku u p. Koníčka z L.G. Obratem se mi ozval a objednávku potvrdil, s tím, že přijde příští středu, což bylo za týden. Tak jsem se těšila a ono nic. Onu středu nic nepřišlo ale další středu mi pan Koníček napsal, že balík nemohl být odeslán,že mu ho na poště nechtěli odeslat jako obchodní balík a abych mu napsala adresu. Trochu divné, ale budiž. Tak jsem mu jí znovu napsala a dovolila jsem si poznámku, že se obávám o to, aby zásilka byla čerstvá, když přez týden je již zabalená. No a pan Koníček se již neozval. Asi jsem si dovolila moc. Nebo odjel na dovolenou ? Netuším, ale vypadá to, že u L.G. mám utrum. Poraďte, kde denivky objednat jinde? Mám mu napsat, že objednávku ruším? Mohlo by se mi stát, že jinde objednám a za pár neděl přijde zboží od Koníčka? Tak nějak nevím, co s tím.
Téma bylo zamčeno.

Re:DENIVKY 12. srp 2010 22:42 #15636

• maggi
  • Platinum Boarder
Květo, Stela mě udělala to samé. Od veder šmytec.
Téma bylo zamčeno.

Re:DENIVKY 12. srp 2010 22:58 #15637

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Meggi to je dost drsný chování, kolik si jich objednávala? Kruci to mu nestojíš za maila?
Téma bylo zamčeno.

Re:DENIVKY 12. srp 2010 23:26 #15638

• maggi
  • Platinum Boarder
Jajo, 13 kusů.
Téma bylo zamčeno.

Re:DENIVKY 13. srp 2010 01:06 #15644

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
.. hm tak Stella má zřejmě problém s horkem.

Maggi, nějak nerozumím té nemožnosti odeslat jako obchodní balík. Asi je to na mne vysokej level. :laugh:
Nebo že bych měla vzteka kvůlivá tomu, že jsem zase od nich dostala jinou kopretinu než jsem si objednávala ? ;) ( fakt je, že jsem od nich brala všehovšudy 5 kytek, 4 správně, kopretina chcíplá. Reklamace, náhradní kopretina jiná. Jak jinak - byla ze zásilky to nejdražší. Skoro jsem s tím počítala, ale přesto 50,- Kč zamrzí. Třeba se ještě rozhodne, že bude poloplnokvětá, že B) )

Kde objednat - zkus KGarden nebo, kdyby ses dostala do Ctěnic k ofousovi. Můžeš si na místě vybrat denivky v květu.
Téma bylo zamčeno.

Re:DENIVKY 13. srp 2010 06:49 #15647

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Teda, tomu taky nerozumím. Já teda letos fakt musím LG pochválit, dodávky bez problémů, rostliny veliký, a zatím co kvetlo tak je OK. Ale poučena minulou zkušeností jsem zatím objednávala jen do 30,-/ks, jedinou denivku mám od nich dražší (a ta pokvete příští rok :) jsem zvědavá na překvapení)
Na druhou stranu jsem ale nikdy nedostala ani čárku (elektronickou) o odeslání, takže "posílám, přijde tehdy a tehdy" je v tomto případě utopie. Mám kliku na poštu, ale taky se mi stalo, že jsem doma neměla ani korunu, takže díky neinformování se s balíkem házelo o chlup dýl.

Maggi
, denivky mají v www.kgardens.org www.denivky.com www.denivkovazahrada.cz (tam se nevyděsit cen, mají je kontejnerované a velké)
Téma bylo zamčeno.

Re:DENIVKY 13. srp 2010 07:26 #15651

• zdenka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 722
Brala jsem dvakrát za sebou denivky tady:
www.hostazahrada.sk/
Denivky posílají z jara, vždy přišly krásně zabalené, druhově seděly odrůdy.
Téma bylo zamčeno.

Re:DENIVKY 13. srp 2010 10:06 #15658

• maggi
  • Platinum Boarder
Děkuji moc za informace. jen pro ilustraci k té záhaděp. kKoníčka přikládám:
Datum: 24.7.2010 22:56:33
>>
>> Na Vaší objednávce se nic nemění a zůstává jak bylo objednáno. Příští
>> týden ve středu bude objednávka odeslána. J.Koníček
Dobrý den, čekám a nic. Nejde o to, jestli jste poslali později, nic se
> neděje. Já jen, aby to neleželo někde na poště. Děkuji Kosinová
Vážená paní, prosím o uvedení adresy - hlavně směrové číslo. Nešlo to
odeslat přes naší poštu jako obchodní balík. Děkuji za pochopení J.Koníček
Pane Koníček, obávám se, aby rostliny byly čerstvé, pokud jsou od středy minulého týdne připraveny k odeslání. Děkuji Kosinová
Vážený pane Koníček, jak to prosím vypadá s mou objednávkou denivek? Pochopila jsem to tak, že byly připraveny k odeslání již pře 14 dny, čekám a nic. Prosím ozvěte se, pokud vzniklo nějaké nedorozumění. Děkuji za odpověď a přeji hezký den. Magdalena Kosinová
Zdravím pane Koníček. Dodávka se někde zarazila, žádné zboží nepřišlo. Dejte mě prosím vědětjak se věci mají.
Tak to jsem napsala naposled dnes.jen mě jde nyní o to, abych jinde neobjednala a pak neplatila to samé ještě jednou, až mi přijde balík od. L.B. CO DĚLAT??????
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa