Tedy...leni, altánek krásnej, ještě mám pocákaný ruce od té samé modré !!! Jak dodělávám jenom lavičku. A ty máš takovýho krásnýho nábytku ...
Katko, ty budeš asi číslo, más super humor, držím palce!
Pro Emilku - zákoutíma šetřím, protože nemám moc co fotit, všechno buď ještě nekvete nebo je to malé, vynikne to snad až tak za dva roky. Zahrada bude modro bílá, zatím jsem udělala spíše sklad rostlin, obdivuhodnou vlnovku ze sagin (ty budu rozsazovat a zvětšovat z nich plochu)u těch modrých cypřišů (u sousedovy zdi), rostliny zkouším, určitě se bude přemísťovat. Jsou tam dvě bílé hortenzky, jedna koupená ani ťuk po zimě, malinkatá borovička, já ani nevím. Pár straček v modré barvě

, fakt si to neuvědomuju. Ještě jsem tam přesadila dřišťál, páč mi prodavačka v Baumaxu radila, že když už mám tedy ty cypřiše, že k moderé se sadí červená a hned mi přidala i jakousi trávu do červena

. Byly ale fakt dobré slevy.
Pak jsem osázela část u plotu do ulice, s tím se taky bude hejbat, ale přesadila jsem tam dvě kanadské nebo kamčatské vzrostlejší borůvky, aby už něco bránilo pohledům, je tam bobkovišeň, ta se mi nelíbí, modrá hortenzka, asi bílá komule, pár keříků takových těch jako buxus, tři bílé růže, u brány (kterou nemáme

)ořechoplodec nebo křídlec

, sem skleróza, no tak nějak. Jo a byla tam kalina, ta se taky po zimě neprobrala. Pak nějaké jájou a binou darované kytky !!! V průsečíku těchto je stará slivoň s růží PHM, modrý a bílý klematisek, nějaké zvonky, modřence. Vejde tam toho míň, než jsem si myslela. Neúspěšně jsem likvidovala plevel na ploše pro trávník, asi před týdnem jsem už zasela travní semeno. Manžel to kropí, aby byla travička brzy.
Jakmile se mi něco zalíbí, vyfotím !