Tedy, je vidět, že s plevelem bojujeme všichni. Pýr a Bršlici tu mám ojediněle naštěstí, jsou tu jiné půvabnější rostlinky.
danate , ta druhá fotka je úžasně romantická s tím starým stromem a do toho sluníčko. Správně zarostlá zahrada.
lanling, tulipánky jsou krásný, ale spíš mě zaujala ta chlupatice jak je vyvalená na sluníčku. To asi dneska provedu já a budu se chvíli taky kochat a ne jen makat :-D.
Amazonko, co ja bych dal za kousek pískovce... mám tu těžkou zem, ale zúrodňuju jí co se dá. Nevím jestli se mám pochlubit se studnou. Mám jí přímo v domě, ve sklepě, starou kamennou hloubka jen 3 metry, ale je nevyčerpatelná. Když jí vyberu a to už musí být, tak do rána je opět plná, i v těch největších vedrech.
Kachnishte, taky si zvu na pomoc občas chemii, jinak to nejde, je fakt, ze v zahradě moc ne. Jen u domu, u plotu a tam, kde nic nemám, aby to nebylo zasazeny. Jinak hezky růčofůčo a jedem.
Jinak jsme asi odpočili od tématu, tak snad to tak nebude vadit?! Abych to napravil, tak přikládám fotečku malinko upravenou v picnicu. To je nová součást Picasy.
Ufff.. teď jsem zjistil dost podstatnou chybu. Uvedl jsem, že jsem v nadmořské výšce 645 m n.m..... Tak to nejsem. Správně je 465 m n. m.... nějaký šotek mi přehodil čísla :-D
Clematis Montana ,,Mayleen"