Holky, moc děkuju, úplně jste mi vyrazily dech,to si ani nezasloužím, to jsem moc ráda, že se Vám to líbí. Jak na to koukám denně, už mi to ani nepřijde. Miluju tvůrčí činnosti, kde je výsledek hned vidět- což tady byl, i když postupně. To pak makám do tmy a padám na ústa únavou a přitom mám hlavu v oblacích. Taky jsme neměli na to, abychom si to nechali udělat - ale teď jsem za to moc ráda. Mám pocit, že ta energie nadšení a práce mě a mého úžasného muže z toho dýchá a je to pro mě můj ostrov jistoty, tak jako pro Vás Vaše nádherné zahrady. A že to máte nádherné, to tady všichni říkáme opakovaně

. A zachránilo mě taky to Polsko za humny, ty polské ceny jsou opravdu někde jinde. Byli jsme s manželem zoufalí, když nám postavili hrubou stavbu a zařízli ji do našeho jižního svahu tím stylem, že 1m od baráku byl svah buď nahoru nebo dolů. Rovina žádná. Tak jsme oslovili zahr. architekta a ten nám vyřešil terénní stav, to bychom nikdy sami nevymysleli. A ty pražce, za to bychom ho měli pozlatit

. No děly se tady věci...až je mi trochu úzko, co budu dělat, až už opravdu, ale opravdu nebude kam sázet...