Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 23. bře 2016 17:22 #304703

• Lukáš
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 11816
ještě mi mají odněkud dorazit nové trvalky a nevím odkud ja jsem nějak smazal emaily s objednávkou :P
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Ajka

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 23. bře 2016 20:47 #304712

• ivik
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 736
Mně dnes dorazilo 8 růží od Šípa, jediná jednička, ale i tak nic moc, dvojky se mně vůbec nelíbí. Kořeny byly sice dost dlouhé, ale také dost daleko černé, musela jsem dost zastřihnout, také dost polámané, hodně narašené, spodní očka asi vylámaná, vyrašené jsou vybělené, stejně jsem je ostříhala, takže nevadí. Jenom ta spodní očka, která tam vlastně nejsou, mě štvou, budou zpožděné, než vyraší ze spících. A za á růží v pytli 200,- poštovné Jsem hodně zklamaná, už na jaře neobjednám. 2 růže přišly neoznačené. Letos jsem hodně zklamaná.
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 24. bře 2016 07:21 #304714

• Marta
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 211
Genovesa, stalo sa mi presne to isté! Ruže expedované z Lot. 21.03., o deň neskôr vyskladnené v DE a dnes znova -Lager NL-! Mám obavy, že dorazia až po Veľkej noci. V tom balíku je viac ako 50 sadeníc, celý čas budem rozmýšľať nad ich osudom! Takýto "Parcel servis" môže ísť do Egypta ťavy dojiť!!!
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 24. bře 2016 07:37 #304715

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Marto klid, budou v pořádku, dáš namočit a ony se vzpamatujou. Jsem kdysi dostala od Starkla růže, které měly tu zelenou kůru úplně svraštělou. Jsem myslela, že to nemůžou přežít, ale namočila jsem je na pár dní ( normálně do sudu pod okapem, byly ve vodě celé potopené), vždycky jsem je na chvilku vytáhla, nechala "nadýchat", ale aby kořeny úplně neoschly a zas do vody. Asi 3 dny jsem je máčela a pak zasadila a byly dobré všechny ;) .
Tím, neomlouvám způsob dopravy, neříkám, že to pro růže není handicap do začátku, ale jsou to držáky a zvládnou to ;) a budou ti dělat radost.
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 24. bře 2016 07:44 #304717

• Marta
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 211
Ďakujem Ti, Jani, za povzbudenie. Som tak nas...., že keby som mala ruky ako Saxana tak by sa autor itineráru na prepravu veľmi divil, čo mu to pristalo na hlave! Za dopravu si účtujú 35,- €, čo teda nie je málo a služby ako v čase konskej železnice!
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 24. bře 2016 07:51 #304719

• Jana V.
  • Platinum Boarder
Marto se nediv, víš jakou musejí mít spotřebu nafty, než to všechno objezdí :evil: , vždyť ty růže nacestují tisíc jarních kilometrů :laugh: ( trocha černého humoru ;) , úplně chápu, že jsi rozžhavená do běla, taky bych byla).
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Marta

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 24. bře 2016 10:31 #304723

• Ajka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3940
Marti, máš pravdu, je to ostudné. Každý by jenom hrabal a skutek utek. O to víc si vážím takových těch skutečně zapálených podnikatelů, ale těch je žel bohu málo. Jedním z nich je p. Šíp, už jsem ho tu letos zmiňovala. Neustále se snaží své služby vylepšovat, letos novým dopravcem společností FOFR, která garantuje dovoz zboží do 24. hod. a ti kdo letos objednali mi dají za pravdu, že to tak bylo. P. Šíp s lidmi komunikuje a mě se dokonce přes mail dotazoval, zda si chci zboží vyzvednout osobně, (nemám to tak daleko, ale pro mě je to ztráta času).
Za poštovné jsem platila 111 Kč. Škoda jen, že p. Šíp je vždy brzy vyprodán, ale s jeho ukázkovým přístupem se není čemu divit. :)
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 24. bře 2016 12:00 #304726

• Kika
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1395
Tak ja jsem diky AleneC objednala v zahradnictvi Spomysl, teda ne kvetiny, ale objednala jsem ovocne stromky + 1 ruzi a vcera mi to dorazilo. A musim pochvalit, stromky pekne, i ruzicka pekne vetvena, dobre koreny.
Jedine ze moc nekomunikuji pres email (ptala jsem se na jednu odrudu). Ale volali mi v den, kdy chteli stromky odeslat, ze jednu odrudu nemaji a jestli je to OK. Dorazilo to v poradku, platila jsem rovnou prepravci (a doprava zdarma, jak avizovali pri objednavce nad 600,- do 30.4.)
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 24. bře 2016 12:08 #304727

• Jana V.
  • Platinum Boarder
Kiko, jsem ráda, že jsi spokojená. Byla jsem se tam podívat, je to pěkné zahradnictví, brala jsem čemeřice, ale růži jsem si nakonec nevzala. Mají je tam založené v písku ve svazcích, jednak bych musela někoho otravovat, aby mi jednu vyndal a jednak se přiznám, že ty nadzemní části růří se mi moc nelíbily ( a růží už jsem si nasyslila stejně dost ;) ).
Se mnou naopak komunikovali velmi dobře, mají online zahradníka na svých stránkách ( objednávala jsem v sobotu kolem 9. hod, možná jsem měla prostě štěstí, že tam ještě neměli frmol). E-mailem už jsem pak nepotřebovala řešit nic, domluvila jsem si s nimi vyzvednutí čemeřic osobně ( jezdívám okolo, tak proč by měly holky putovat poštou), dali mi je stranou, nebyl problém, ikdyž osobní vyzvednutí e-shopových objednávek normálně nenabízejí.
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 24. bře 2016 12:39 #304729

• Genovesa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1736
Jako za 35 eček teda služby nic moc. Ale Marto neboj se, moje cestovaly 8 dnů a dorazily v pohodě, dávala jsem tu někam fotky. I ty tvé to dají. Sazenice to byly dobré. A cena v Lottumu za růže je výhodna, tak se to vykompenzuje. Pan Šíp posílá krásné růže, žel nakoupit tam je hodně složité. Navíc neměl vše, co jsem chtěla a objednávat 2x se mi nechtělo. Ale jak zas budu mít potřebu, tak si to budu víc hlídat a zkusím to u něj.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa