Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 15. kvě 2011 23:02 #253608

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
Lenpel,
moc jsem se do toho nechtěla míchat, ale když to tu tak čtu...

a) dej fotky do diskuse fuchsie, obrať se na Martu a Chrast - jsou to velkopěstitelky, mohly by ti říct, co zaslaným fuchsiím je.
V Mělníce ( mj. ) dost často nakupují.

b) jen na okraj - vzhledem k tomu, že sis objednávala fuchsie po netu, máš právo do 14 dnů odstoupit od smlouvy bez udání důvodu ( § 53 Občanského zákoníku ). Zboží vrátit a prodejce je povinen ti zaslat zpět peníze do 30 dnů. Pokud tak neučiní, mohla bys vymáhat peníze soudní cestou. ( to píšu hlavně kvůli tomu jejich "podivnému reklamačnímu řádu", kt. nemá podle mého oporu v zákoně ). Žádná sousedka..
Samozřejmě, to, co píšu, je chiméra. Pokud ti peníze zpět nepošlou, těžko budeš hledat spravedlnost u soudu, že.. na to většina lidí nemá chuť a čas..

c) ony na ně kdysi bývaly stížnosti, pak se ale hodně polepšili. To, co odepsali Honzovi je dost svérázný přístup...( jemně řečeno !!! )

d) ať už LB + LG jsou jací jsou, reklamace u nich probíhají bez problémů. U Basíka také. S podobným přístupem jsem se setkala pouze u Konvičkových. Ti ještě sprostě nadávali.
Poslední úprava: 15. kvě 2011 23:03 od Květa.
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 16. kvě 2011 04:13 #253613

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
Ahoj Květo, díky za Tvou reakci, na netu nakupuji dost často, ale nebyla sem si jistá zda se 14 dní vztahuje na květiny, díky za potvrzení. Trochu sem znejistila s jejím reklam. řádem. Napsala sem ještě jednou, "ospravedlnila" sem se ohledně mrazů a s tím že sem se chtěla normálně dohodnout. Počkám co písnou a a pošlu zpět vše, naštěstí sem si vše schovala. Je jedno mít mrtvé rostlinky nebo žádné rostlinky.
Honzo to si jí nejspíš psala po mě ne? Si asi nevšimla že si nestěžuješ, ale chceš objednat? :ohmy:
Co tam maji za zázračné habry? Jak velké a za kolik? Jen že tu mám pár typů v zahradnictvích kolem- jako že v balech prorostlé rozvětvené kolem 50kč ,... bych tije koupila a poslala,...;) Jo a co majmi školku místní ochranáři tam to bude určo o něčem ještě jiném, tam sem po habrech nekoukala,...
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 16. kvě 2011 04:49 #253617

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
No potěš koště, tak tohle bude po Rostlinkách.cz a NOSpolku.cz další "tabu" zahradnictví.

Jinak Květa má pravdu, samozřejmě to vrácení do 14 dnů platí i pro květiny, bohužel stejně tak má pravdu v tom, že ti to může být plat prtné. Ale držím palce :up
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 16. kvě 2011 04:59 #253619

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Jo a to, že jsou v tomhle tématu NOVÉ příspěvky se mi neukazuje taky, mám Operu. A taky je to jediné takové téma :huh:
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 16. kvě 2011 05:02 #253620

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
:woohoo: jj mě e to taky neukazuje ,...:) mám explorer,AVG nevím co po mně chcete napsat,..:woohoo:
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 16. kvě 2011 06:02 #253626

• hana.johana
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 722
Honzo, jsem stejný případ jako ty-taky bez upozornění, že je nový příspěvek u tohoto tématu(také Firefox) Hanka
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 16. kvě 2011 06:07 #253628

• Emilka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1363
Já též bez upozornění.
Honzo, tak to bych asi proskočila obrazovkou po přečtení emailu :blink: :blink:
Fandím Lenpel a držím pěsti, ať to dobře dopadne.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: HonzaPM

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 16. kvě 2011 06:11 #253629

• hana.johana
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 722
ad Petro: asi před 5 lety jsem objednala asi 10 fuksií, jen nízké a všechny bílé... rostlinky přišly malinké (asi 5cm) a celou sezonu tak nějak přežívaly, květy měly pěkné, ale nebylo jich moc......no a zimu nepřežily. Od té doby mi chodí jejich krásný katalog a já odolávám. Hanka
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 16. kvě 2011 06:22 #253633

• Emilka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1363
Hanko, taky mám podobnou zkušenost, jenom jsem tenkrát objednávala trvalky. Od té doby jsem nic neobjednala. Letos jsem přemýšlela nad fuchsinkami, ale nakonec nic.
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 16. kvě 2011 06:25 #253635

• ROMANA
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2726
jak to tak vypadá, nakonec jsem měla štěstí jen já sama......u mě naprostá spokojenost, budu objednávat i nadále.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa