No, zase to bude repete s Janou, byla jsem u Flose osobně, o rok dříve, mj. pro L.Annu.

Ukrajinky, nedomluva. L.Annu jsem naštěstí nenašla. S tím, co jsem si odvážela, spokojenost. Občas jsem zaslechla, že kytky přišly zásilkovkou někomu vysypané, z objednaných pouze část.
Většinou však spokojenost.
Co mne bralo, byla recyklace kytek. Na netu uvedný rozměr květníku ( podle toho se liší cena ). Když kytky dorostou stěn, rozdělí se do menších a zase se chvíli počká na další dělení. Proti tomu žádná, je to normální. Ale krkalo mne, že jsem chtěla nějakou kytku, kt. byla uváděna v kontejneru 1,5l ( asi za stováka ), měli ji čerstvě dělenou, v k9 ( 9x9 cm ) a chtěli za ní taky toho stováka..
Koukala jsem na nabídku někdy v létě, měli nějaké poklady po kt. bych taky toužila ( dokonce si hrdě myslím, že vím odkud je dovezli ) ale množství skladem měli menší než 5 ks. Chtěla jsem se tam zastavit ( páč bych taky mohla zaplatit poštovné za poloprázdný balík ) - bohužel jsem se tam nedostala.
Lenko, po čem jsi zatoužila ?
Dresla trvalky prodává, asi nejlepší je opravdu DOD ( Mišpule, termín bývá pohyblivý, podle toho jak nakvétají růže, oznámený min. 14 dnů až tři týdny dopředu..mmch, taky termín letos vidíte v dubnu

, když to tak půjde dál ? ) nebo napsat seznam toho, po čem Miško toužíš. Mohla by ti připravit - třeba na DOD. Netuším, jestli trvalky posílá ( poslala by ). Osobně si je asi můžeš odebrat po domluvě na termínu.
Viděla jsem u ní nějaké trávy, seda, aster, levandule, heuchery... něco po pár kusech, něčeho více.