tchorik napsal:
No, já si letos na p. Basíka rozhodně stěžovat nemůžu, posílala jsem objednávku jen na pár cibulovin - gladioly, lilie a jiřiny a to v pozdním termínu, po té, co dorazil mailem nějaký slevový kupón. Do té doby jsem si tak nějak nevzpomněla, že bych chtěla něco objednávat

A úplně předpisově mi chodily maily o změně stavu objednávky, takže jsem přesně věděla, kdy to p. Basík odeslal. Možná je to platbou předem, u něj vím, že si ji můžu dovolit, takže si nenechávám posílat na dobírku. Ale jestli je to opravdu tím, nevím...
Objednávala jsem 1.1, a ještě ten den platila

, kdyby mi to ten den poslal, možná by to dopadlo jinak

(bylo teplo

)
Jinak já si na časné posílání taky nestěžuju (naopak, prostě pro mě tím začíná "jaro" dřív), i upozorněná jsem byla. Spíš si stěžuju na to, že posílá už stejně jako Lukoni, tj. někdo vezme květináček, zabalí a už nikoho nezajímá, jaký je stav rostliny v něm. Prostě bych čekala, že pokud byla takováhle zima (a úhyny se dají očekávat), tak než začnu posílat, tak to OSOBNĚ zkontroluju (a nebo někdo, kdo je zahradník, ne jen balič/ka), a pak posílám jen, to, co evidentně přežilo.