danah napsal:
Přidám se k tématu na geraniích - objednávala jsem u Flose, komunikace skvělá, dodání rychlé, dobře zabaleno, většina rostlin velmi uspokojivá, ale z 18ks 3 kusy definitivně po smrti, 3 x kulové nic v květníčku za 60Kč, jen chuchvaleček uhnilých kořenů....já nechápu, jak to můžou posílat?! Jo, pochopila bych, když je něco na oko živé a pak to vlivem dopravy a dalších změn třeba pojde, ale tohle snad musí balit roboti nebo hřeší na to, že se na to zákazník vybodne a nebude reklamovat? Kladně hodnotím rychlou odpověď na moji reklamaci a prý jestli budou jiné rostliny téhož druhu v pořádku, nahradí nebo pošlou peníze a omlouvali se, že je to díky té neblahé zimě...ale to mě jako zákazníka nemusí zajímat, dám peníze, tak chci solidní zboží....howgh
Dano přesně, chápu tuhou zimu, ale tak napíšu - nemáme, a neposílám něco, na čem je evidentní, že je to bez života. Sice beru, že toho mají hodně a že každý, kdo balí, nemusí být zahradník, ale tak než aktualizuju jarní nabídku, tak si holt dám tu práci a chcípáky vyřadím.
Myslím, že v tomhle případě jde o ty kupující, kteří nereklamují, nechají to být, jinak se to přece nemůže vyplatit.