Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání

Re:Dělání, dělání 21. čen 2010 18:40 #10055

• Emilka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1363
jééé díky lidičky .
Ty kostky mě někdy fakt omezují, ale já si z toho hlavu nedělám, klidně rozšiřuji dál :laugh: :laugh: Souhlasím s Maggi, je to tu nestálá studnice nápadů a tím bych chtěla poděkovat Dresle za založení tohoto serveru :kiss: :P
Když jsem začínala, tak jediné stránky o růžíchv cz jsem našla Pelcovi a Kunratice. Takže došlo na HMF a Paul Bardenovi stránky + další prodejce v Německu.
Následně začal pan Žlebčík se svými stránkami a potom jsem k velké radosti objevila i tyto stránky.

Vaše příspěvky mi vždycky dodají tolik energie :woohoo: :woohoo:

Odbočím, už jsem se chtěla dávno zeptat, jeslti někdo něco víte o Petře, má myslím fotky v galerii. Po obnovení tohoto serveru už ji tu neregistruji, má taky moc krásnou zahradu.0
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 21. čen 2010 21:03 #10101

• zdenka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 722
Emilka wrote:
Zdenko, když byl malý tak ručně, ale ted už strojově ( půjčujeme si el. nůžky od tchýně)....

Díky za info, já myslela, že se poradím, co koupit za "stroj" ... letos bylo mé stříhání na hranici možností ručního ... Mám ptačí zob (cca 15 m délka), ale i kousek habru ... habr je zdravý, zob má letos mšice. Na habru se mi líbí jeho jarní barva.
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 25. čen 2010 14:37 #10511

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
Tak máme pergolku pod střechou, už jen dlažba a časem krbík,....ale líbí se mi,...:)
P6250603.JPG
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 01. čec 2010 22:38 #11175

• JaninkaH
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1780
Lenpel, to se vám teď pěkně v chládku odpočívá,co? Mohla bys, prosím dát sem fotku rabátka, co je vidět jen kousek?
Poslední dny jsem se trošku pustila do úpravy kousku před sezením:
před:
IMG_7308.JPG
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 01. čec 2010 22:43 #11176

• JaninkaH
  • Platinum Boarder
Zatím jsem spojila jen prostřední dva kruhy, v tomhle pařáku to byla, docela makačka.Ale nejhorší bylo, jak jsem zavařila hlavu:woohoo: , nevěděla jsem si rady. Dnes už mám hotovo, ale nevyfoceno.To pošlu až pofotím.Ono se to nezdá, ale je to tak skoro 4 x2 m.
V průběhu:
IMG_7429.JPG
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 01. čec 2010 22:58 #11177

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
:laugh:
taky jsem se podobně pinožila, je to boj.

Reju, pomalu, pomalinku.
Na podzim jsem si připravila ten kus u plotu s ideou jak tam nasázím popínavky a trávy a abych v tom příliš nehamtala ( nutné vypletí první vzešlé várky plevelů zryla jsem to na šířku cca 2 m. Teď přidávám, musí být místo pro podzimní nákupy.:) )
Jen teda - jak jsem spořivá, nic nevyhodím - postupně se ze zryté plochy stalo odkladiště nepotřebných kytek ( ale co kdyby se jednou hodily, že...:dry: ) a nakoupených věcí, kt. jsem ještě neviděla růst a kvést. No, druhý zásobní.
P1060862.JPG
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 02. čec 2010 12:15 #11230

• lenpel
  • Platinum Boarder
Tak jak Janinko píšeš "rabátko":laugh: ˇšíře cca 5m v nejširším místě a dělka cca 15m.
Ještě někde najdu foto jako ze předu, mám převážně jehličnany a k tomu kyselo milný - vřesy, vřesovce, debécie a jedlé pro syna borůvky, brusinky sobě na pokusy, dále měsíční jahody, krásnoočko,rozchodník, aby to nebylo smutné,záměr je aby to naroslo a oddělilo užitkovou část za tím , ovocné stromy, bobuloviny,maliny, boudu na vercajk snad příští rok skleník,Celé na plachtě.Založeno jaro 2008 a dosud.
P5040399.JPG
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 02. čec 2010 12:20 #11232

• lenpel
  • Platinum Boarder
Foceno konec srpna 09 - hodně to roste,....:) až mě to zaráží, ale sem ráda,..
P7310001.JPG
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 05. čec 2010 22:39 #11473

• JaninkaH
  • Platinum Boarder
Lenpel díky za fotky, máš to moc pěkný, se mi to nezdálo tak velký:) Já to mám zatím uhlazený, ale myslím, že časem z toho budu mít divočinu, nacpala jsem tam levandule, buxusy, všechno prďousci, co na fotce nejsou vidět a asi 20 mateřídoušek a stříbřenek - ty nemůžu mezi kamením najít ani "na živo". Můžu se uzalívat! Chci, aby se mi rozrostly do polštářků - jen nevím, jestli jim nebude vadit ten kámen. Pod ním nemám nic.
Pak ještě santolínu a dvě trávničky (jedna má tmavší lístečky)
IMG_7441.JPG
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 05. čec 2010 22:42 #11474

• JaninkaH
  • Platinum Boarder
Až mě chytí správná nálada - spojím nový ovál s tím patvarem napravo do jednoho.
IMG_7443.JPG
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa