Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání

Re:Dělání, dělání 02. lis 2010 16:56 #21265

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
A mám v zemi komplet všechno, teda nestihla jsem ty lilie :huh: , ale snad zítra ještě nesněží ;)

Nebudu chválit sebe, ale zdejší pískoviště ;), do toho se to, pane, dělají díry :P

A rýče vydržely oba, jak ten s novou násadou, tak ten s repasovanou (jsem jí stáhla takovou sponou) :D

Jinak speciálně pro Jaju, jedna zahrada v zóně 4, a co tam má historických a angličanek www.helpmefind.com/gardening/l.php?l=8.10129&tab=1
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 02. lis 2010 17:10 #21267

• Jevgenija
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 881
Amazonko tak jseš fakt šikovna ja ti svoje 25 ks sazela dva dni tak 7 hodin dohromady, no pravda je že jsem ještě vahala jakou vzdalenost mezi keřiky nechat.
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 02. lis 2010 17:52 #21270

• ZuzanaCh
Vojín Kotas má dotaz.
Jsem v Baumaxu ulovila takový ten oblouk nad branku na růže a podobné. Je nutno onen (kovový) oblouk zabetonovat, nebo stačí obsypat šotolinou?
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 02. lis 2010 18:24 #21274

• Eva.Trifon
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2755
Emilka wrote:
Leze mi dio toho mladej. Co třeba Variegata di Bologna?
Jééé a já Janek dala foto do Růžové sezˇony no nic.
Vojín Kotas nevím, Kája má oblouky, ale jestli je má v betonu nevím. Když jsem četla tady vlákno, nebo někde jinde, tady :http://krasneruze.cz/index.php?option=com_kunena&Itemid=53&func=view&catid=2&id=3173
Ale bude asi lepší beton, teď u nás byl vichr a mával se vším. co nebylo dobře připevněné.
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 02. lis 2010 19:09 #21275

• kaja
nevím jaký oblouk jsi koupila, ale ty trubkové jsou na houby. hned je to rezavé a zlomené.já mám tři z betonářské oceli. dělal je manžel se zetěm. ídeálně rovné nejsou -byla to rychlovka ,ale drží dobře. nejsou v betonu , jen půl metru na každé strně v zemi. poslední dny tu byla vichřice, ale ani se nehly. kdežto poslední kupovaný se u země pochopitelně zlomil . ty dráty do betonu nejsou drahé. chce to jenom na něčem ohnout a svařit . je tu kdesi na w. i plánek.délka byla tuším 6. m.
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 02. lis 2010 19:33 #21278

• ZuzanaCh
Kájo, takovej obyč - měli ho teď v Baumaxu za 400, takže nic moc - kovové trubičky. Ale bude stát u té mé vysokánské zdi, ve které je branka, takže bude, do velké míry, chráněný. Já stejně "mista svářeče" doma nemám:)
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 02. lis 2010 19:35 #21280

• ZuzanaCh
Teď mě ještě napadlo, že bych ho mohla do té zdi ukotvit, to zvládnu i sama :laugh: A když bude stát v šotolině, tak by nemusel tak reznout.
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 02. lis 2010 19:57 #21283

• Emilka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1363
jaja99 wrote:
Tak budu potřebovat těch mechovek víc...minimálně 4 nějaké nové a dvě v barvéch co už mám, aby se to uzavřelo. Jem mě mate , že Pelcovi o Blanch M. píší, že voní, mě nevoněla ani jedna. Jo a Amazonko odnesl to rýč, samozřejmě ten lepší a ostřejší zlomila jsem násadu.

Jájo, BM mám už dlouho. letos byla docela ucházející, ale na vůni si opravdu nevzpomínám, takže žádný zázrak. Chce hodně řezat, letos najaře jsem ji šmikla. ale moc vysoko :dry:,c htělo to mnohem níž, aby se květy udělaly ve výšce hlavy. Moje má tak 2,5m. CS trochu má, ale není to nic hrozného, listy držely až do teď. Letos bude stěhovačka, takže začneme od znovu. :dry:
Na fotce je vyfocená stará větev ohlá k zemi. Vzadu za ní se tyčí pruty přímo vzhůru :blink:
DSCN7186.JPG
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 03. lis 2010 08:25 #21297

• ROMANA
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2726
jaja99 wrote:
Romano právě tu Blanch mám a růžovou od Pelců, ale ta jméno neměla jen nápis růžová dostala jsem je darem, už je vyrývám a přeskupuju, Ta Tvá se mi líbí ty moje mívají ČS má ji i ta Tvoje?

nemá vůbec, je pěkná ještě i teď
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 03. lis 2010 08:28 #21298

• ROMANA
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2726
Kaja wrote:
Romano - a tu Henri Martin máš od Šípa?je opakující? protože je nádherná a asi ji musím mít.:laugh:

mám jí od něj, opakující ale bohužel není.....kvete jen jednou, ale o to víc a nádhera
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa