Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Právě kvete :)

Re:Právě kvete :) 28. čec 2010 15:50 #13796

• Eva.Trifon
ROMANA wrote:
no trošičku se snažím, to jo, ale žádný zázraky :-)
bodláky jsou pěknej sajrajt, už jsem je snad třikrát přesazovala....a rozdávala:-) teď tady na tom místě už snad zůstanou, hrozně se to rozrůstá, tak to vše kolem utlačuje. Jak se jde kolem, hučí to v nich jak v úle, jsou samá bzučivka.Miluju floxy...jsou v tolika pěkných barvách a krásně voní, jsou bez práce a celý léto krásně nakvetlej záhon. Jako výplňovka jsou parádní.
no trošičku se znažím;) , kurňa mám co dohnat:S .
Romano tak to je nádhera, ty cibuloviny já takhle nemůžu( tulipány), mám tu hryzce nebo co to je za sviňu co mi to žere. Třapatka Goldsturm
DSCF2744_Goldstrurm.JPG
Téma bylo zamčeno.

Re:Právě kvete :) 28. čec 2010 15:56 #13797

• Eva.Trifon
Nižší Echinacea od Basika. Venku leje, po silnici teče proud vody přímo do zahrady.
DSCF2743_Echinacea.JPG
Téma bylo zamčeno.

Re:Právě kvete :) 28. čec 2010 20:10 #13814

• zdenka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 722
Romano ... ty rodiče ... před pár lety jsem byla kárána, že si nevážím užitkové zahrady, dnes se můj tatí chlubí mou okrasnou ... což mě samo těší ...
... tímto jsem chtěla říci, že ne každé brblání je míněno negativně, občas může vyznít i pozitivně ... :) :) :)

... s tím souvisí i poznání, že zahrady minulé generace v ČR byly o něčem jiném ...
Téma bylo zamčeno.

Re:Právě kvete :) 28. čec 2010 20:36 #13821

• ROMANA
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2726
Evi, ty třapatky jsou!!!! Žluté vůbec nemám, jak to?!?!? A ta růžová mi vůbec neroste...pořád mám jen jeden výhon a to jsem jí i loni přesadila, že se jí tam třeba nelíbilo....ale nevim, zas jeden kvítek...žádnej trs. :ohmy:
To já vím, že ona to nemyslí vážně, ví, že jsem blázen a nemá cenu mě napomínat, já si to stejnak dělám jak chci já :cheer: A taťka mě podporuje, ten nefrflá, tomu se to líbí. Dneska přijeli příbuzní s jednou tetou ještě z Nizozemí...byli unešení!!! Pořád chválili a chválili, tu růže, tu lilie, zase floxy jak voní...to já mám na starost i ovoce, jako stromky, stříhání, ošetřování, samo pak i sklizeň. :side:
je to tu parádní, jsme tu s vámi mooooc ráda, tkaová prima partička
jo a píšete, že leje....tak u nás zas nic, jen mraky se trochu honily a vítr je zase odfoukl......:huh: :dry:
Téma bylo zamčeno.

Re:Právě kvete :) 28. čec 2010 20:50 #13826

• Eva.Trifon
Romano, já se nedivím že ti chválí zahradu, máš ji opravdu nádhernou. Třapatky má obě od Básika, těch růžových jsem měla více, pežily tři a k těm žlutým, jednu větší mám déle. Mě sousedi taky chválí za lilie a doma brblají, že je to prales.
DSCF2657_lilie-0a0bd073973948106478916734061425.JPG
Téma bylo zamčeno.

Re:Právě kvete :) 28. čec 2010 20:58 #13828

• ROMANA
  • Platinum Boarder
jůůůůůůůůůůůů, krásný!!!! pro někoho prales, pro mě balzám na nervy a duši!!!!! Takový pohlazení...máš to moc hezký. Taky bych chtěla mít domek....u něj zahrádku...ale to je jen sen. Máme zahradu v kolonii, ale okolní sousedé jsou fajn, tak je to dobrý. Je to dřina, ale vždy se nám to odmění...
růže glorius....od starkla tuším, obrovský květy, který vůbec nebyly ve fázi odkvětu....po snad 14 dnech jsem jí odstřihla, aby se torochu rozjela
15_013.jpg
Téma bylo zamčeno.

Re:Právě kvete :) 28. čec 2010 20:59 #13830

• ROMANA
  • Platinum Boarder
a plně rozvitá...uplná vanilková zmrzka!!!!
16_013.jpg
Téma bylo zamčeno.

Re:Právě kvete :) 28. čec 2010 21:16 #13837

• Eva.Trifon
Krásná růže.
Ten sen mám i já:unsure: , bydlíme s tchýni a se švagrem a jeho rodinou, loni to chtěl švagr prodat:dry: . 2x vytopený barák(jen sklepy naštěstí) je ale neprodejný, teď nevím naštěstí, nebo neštěstí...................
Téma bylo zamčeno.

Re:Právě kvete :) 28. čec 2010 21:29 #13840

• ROMANA
  • Platinum Boarder
áha......tak to já se o byt dělím jen se psinou, dvěma vodníma želvákama a asi milionem kytek.....cca 60 fialek, přes 70 amarylisů....děs...pár orchidejí, ale ty se mi úspěšně daří rozdávat, když nakvetou...a plno dalších. Teď jsem zlikvidovala banánovník, zakvetl a pak umřel, naštěstí...jinak mě už skoro vystěhoval z obýváku:blink:
Téma bylo zamčeno.

Re:Právě kvete :) 28. čec 2010 22:18 #13847

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
Jen pište, hezky se to čte. Jsem v tom s váma. A Romano, mooc pěkná zahrádka.
Takže v té chatě jsou vaši na léto nebo jak to máte? Sorry, jsem zvědavec. :laugh:
Je moc pěkně opravená.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa