Romano, kvete ti to přenáramně. Palec nahoru,nahoru.
Pro všechny :
Nechci být za prudiče, nicméně..

.. přece jen... nešla by více dodržovat témata diskusí ? Vím, že debata lehce sklouzne k něčemu jinému ( sama to dělávám:dry:.... a pak mne to mrzí. Třeba v Růžových kombinacích jsem dlouze diskutovala o trávách, měla jsem se přesunout do příslušné diskuse )
Mám obavu, že pokud se samy neukázníme, s tím, jak bude fórum "stárnout", bude se stávat nepřehledným - jednak pro nás samé, druhák pro příchozí, pro návštěvníky ( a podle přístupů lze usuzovat, že jich není málo ). Potřebné informace mohou pak být leckdy zahrabány na těch nejneočekávanějších místech. Sama už teď těžce lovím z paměti co jsem kde psala

..
Není přece problém nacvakat : teď bych vám ráda ukázala např. rozchodníky, dlažbu či pokojovky, dát odkaz kde se bude pokračovat a otevřít novou diskusi.
Na Livingu, kam hodně z nás před KR chodilo, byla "kecací" témata .. např. oblíbená Co jsem dnes dělal na zahradě a pak "specializovaná", zaměřená na jednotlivé druhy rostlin - táhly se se námi roky a roky. Měly neskutečný počet stran, ale návštěvník, kt. si chtěl počíst např. o Cercisech po zkousnutí cca 150 stránek(

) o nich musel vědět úplně fšechno ( jako Bubba o krevetách

) a být chytrý jak rádio.
A to mi zde chybí. Chápejte, prosím, moji poznámku jako snahu o organizovanost, vždyť toto je poměrně nové fórum a záleží jen na nás jaké si ho uděláme. Je "výkladní skříní" nás všech.