amazonko, reaguju dotazem na tvoji zmínku o natírání v Zima 2010-2011.
prosím, kdo se vyznáte, o radu.
nechala jsem opískovat a nastříkat staré nohy od lavičky po prarodičích manžela, už je to pár let a "dala jsem to" na tak nějak koňakovo. To by nevadilo, i když se názor za ten čas změnil, dá se to nechat udělat znovu, bylo to asi za stovku. Aspoň si myslím, že by to šlo zas opískovat, i když je to odborně nastříkané víbůhjakou technologií.
No a nyní sláva sláva, máme už na lavičku laťky. Manžel si myslí metodou nejmenšího odporu, že bych je měla natřít nějakým bezbarvým lakem, já moc a moc přemýšlím o té krásné modré, jak má třeba danah dana. A jakpak se ten tón modré jmenuje?Takže nohy by šly taky asi na modro. Nebo nee? Tam, kde bude stát, tak tam boky nebudou vidět, ale jasněže to musí být dokonalé. A bude na ni pršet a sněžit, kdo by se s tím tahal.
Lavička bude teď jen dvoumístná, ale pohodlně i pro obéznější. Troj už by byla moc. Bude taková lordóza kyfóza, jak bývávaly, laťková.
No a problém je v tom, že nemám ani páru, jaký bych měla koupit bezbarvný "lak"nebo co a už vůbec nevím, po čam se pídit, kdybych ji chtěla modrou a aby kvalita nátěru vydržela nejradši už navždycky. S poradci v obch. centrech nemám dobré zkušenosti.
Díky předem

Evi, vy také ještě nemáte v obci kanalizaci? 21. století! My ani vodu