Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Zahradnictví, E-shopy, Výměny II

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 20. lis 2018 13:50 #324119

• alcearosa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1952
Láďo,růže nejsou zrovna I.A, ale pro útěchu ti předvádím horší. Před 2 roky jsem nebyla spokojena s dodávkou zahr.Spomyšl, omlouvali se nedopatřením a brigádníky, ale co předvedli letos by si slušný obchodník nedovolil . Z 5 růží jen 2 takové jako tvoje, další 2rostliny - nevyvinutý hlavní kořen, a dost jemných - ovšem vrchní část -jedna pěticetimetrová větvička bez očka, druhá tenká zlomená u báze. Nejhorší byla růže , kterou si přes mne objednala kamarádka náhradou do záhonů stejných růží :Ashram . Obrázek napoví.To mně štve nejvíc. Poslala jsem jim foto i s hodnocením úrovně jejich služeb.
Nemám chuť ani s nimi korespondovat. Už nikdy Spomyšl !!!

P1030705.jpg

P1030707.jpg
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Láďa

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 20. lis 2018 15:30 #324120

• quendery
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3707
Tedy to je opravdu děs a hrůza.....sama jsem letos ani loni ze Spomyšle nebrala/ před tím ale OK/ a co jsem letos vyslechla od známých a viděla i fotky, tak všichni reklamují a chtějí vrátit peníze...... Spomyšl je letos asi šílená, že si to vůbec dovolí posílat.....nějak tomu nerozumím :evil:
Alceo, já bych to nevzdávala...poslala bych fotky a chtěla zpět peníze.... není to levný špás a korunky na chodníku neleží...... :whistle:
Poslední úprava: 20. lis 2018 15:32 od quendery.

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 20. lis 2018 16:21 #324121

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
panebože - zlatý p. Šíp i Dresla . to bych fakt reklamovala... :down

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 21. lis 2018 11:17 #324122

• alcearosa
  • Platinum Boarder
Tak jsem přeci jen zavolala vedoucímu zahradnictví p. Antonínovi Legezovi - firma Zahradnictví Spomyšl - EKOFARMA Ledčice s.r.o., Krkonošská 2001/16 12000 Praha 2 - Vinohrady
evidovaná v OR - IČO 05311578.
Na mou stížnost reagoval " tak si od nás příště nic nekupujte", !!! a odmítl věc komentovat.Tak jsem jej upozornila, že nereklamuji, ale stěžuji si na podvodné jednání se zákazníkem, kdy v klamavé reklamě dávají záruku 100% kvality ( viz webové stránky) a zasílají v podstatě odpad. Arogantnější reakci jsem nezažila. Odbírám růže z několika zahradnictví ( Pelcovi, Aronie, pan Šíp) a tam vždy maximální spokojenost. Když objednanou růži nemají nebo není kvalitní, po osobním jednání( e-mailem nebo telefonicky) zboží nezašlou, , neinkasují a omluví se, že objednávku nemohou splnit.To pro srovnání s úrovní různých podnikatelů.
Nejde mně v první řadě o vrácení peněz , ale o metody podnikání této firmy.
Zvažuji stížnost na obchodní komoru, i když v zásah podobných institucí moc nevěřím.
A z jiného soudku. Někteří "obchodníci" jsou stále vynalézavější i v jiných rezortech
např. Černé ovce na ČTV minulý týden. Zákazník musí být stále ve střehu a nesmyslné podmínky nepodepisovat Např. MLČENLIVOST.!!Nový trik. Firmou okradený zákazník nemůže podepsanou mlčenlivost porušit prý ani formou stížnosti - a člověče několik let se zbytečně suď.

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 21. lis 2018 14:08 #324123

• luci
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 995
Tohle jednání by mě taky naštvalo a hlavně odradilo ... proto si strašně vážím slušných a inteligentních lidí ... alcearosa soucítím s tebou ... čert vem růže, ale ta srážka s b.bcem byl fakt zážitek ...

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 21. lis 2018 14:10 #324124

• quendery
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3707
Tak to je tedy gól..... Alceo, tam se určitě změnilo vedení i lidi.....před pár lety jsem velmi dobře komunikovala s pí....no nebudu jmenovat....dokonce jsem jí na požádání posílala nějaké fotky pro nabídku růží, když e-shop spouštěli...neměli ještě vlastní a ty obrázky jsou tam dodneška. Je to smutné a bylo to takové super zahradnictví :dry:

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 21. lis 2018 17:24 #324125

• ivik
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 736
Také tam mám zaplacenou objednávku, napřed se nic nedělo, tak jsem se zeptala, kdy zaplacenou objednávku pošlou. Zase se nic nedělo, po čase mně přišlo, že objednávku zrušili. Ihned jsem odepsala, co s tím míní provést, že mají už dlouho peníze a proč je objednávka zrušená. Obratem jsem se dozvěděla, že si mou platbu neztotožnili s v.s., že jsem napsala špatný. Nenapsala, ještě jsem do zprávy připojila své jméno. Ještě mně paní volala, že objednávku tedy posílají. Od té doby jsem dostala 5 mailů o odesílání zásilky, dnes jsem dostala od dopravní společnosti, že mně dnes doručí balík. Odpoledne přišla další sms, že doručí zítra :sick:

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 21. lis 2018 21:59 #324127

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7639
Byla jsem ve Spomyšli letos po jaru. Zbožího měli hodně,něco dobré, ale něco jsem se divila, že není v konťasu. Co si pamatuji růže, zaschlé, zasypané v rašelině, nekoupitelné. Alcearoso, divím se, co ti řekl,měla jsi mu říct, že to zveřejníš s obr. na web. Ona Spomyšl nic nepěstuje, pouze jsou prodejci - překupníci. To jsem se dozvěděla náhodou, když jsme kupovali ovocný stromek. Ptala jsem se ještě na jeden, že nemají a je v licensi. Říkám, že jsem ho viděla v Spomyšli na webu. Začali se smát, že i od nich kupují, že to pro ně někdo dělá atd. Takže to možná bude případ i růží.
Takto se chovali v zahr. poblíž. Nic nepěstovali, pouze překupovali. Arogance, bez reklamací atd., ale prodejní web byl krásný, lákadlo. Dokonce brigádníky po 14 dnech práce propustili bez výplaty, že s nimi nejsou spokojeni. Takové byly praktiky. Dnes mají dost problémy, protože zákazníků málo, konkurence velká. To se může stát i Spomyšli, nemyslí na budoucnost.

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 22. lis 2018 11:35 #324128

• alcearosa
  • Platinum Boarder
Samozřejmě jsem p. Legezovi řekla, že to zveřejním, vysmál se. Kromě této zkušenosti na zdejším webu jsem to uveřejnila na webu zahrada.cz. Příští týden píši stížnost na Hospodářskou komoru. Našla jsem si, že na webu Justice nemají jako jediný předmět provozování zahradnictví, ale obchod s nemovitostmi. Dá se vyčíst i historie jejich podnikání - pro mně jsou už napořád nedůvěryhodní a nepřijatelní obchodníci.

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 22. lis 2018 12:18 #324129

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7639
alcearosa, četla jsem tvůj příspěvek v zahradě,mrkni se, nemáš tam překlep?

"Tragedie a opakovaná jsou Skaličany."
Moderátoři: Eva L., Květa