Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kde sehnat, Daruji - Vyměním, Nákupy

Re:Kde sehnat? 11. lis 2010 18:58 #21761

• Eva.Trifon
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2755
Honzo, Jevgenija...ehm, nechci vám kazit radost, ale já loni koupila Nelly Moser www.google.cz/search?q=clematis+Nelly+Mo...z=1R1GGLL_cs___CZ405
a kvetlo to takhle krasneruze.cz/index.php?option=com_kunen...it=10&limitstart=210 ,Mrk mi ho určila jako Blue Angel, a taky z Bau, nedávno jsem koupila nějaký růžový, jméno si nemíním pamatovat, patrně tam bude něco jiného.
Téma bylo zamčeno.

Re:Kde sehnat? 14. lis 2010 06:30 #21830

• ZuzanaCh
MÁM! Tedy Jasmínu!
Byl to velmi dobrudružný výlet, ale zadařilo se. Nejdříve mě napad pošetilej nápad, že vezmu to zadem, po okreskách, neb jsem v těch vesničkách ještě nikdy nebyla. Pokochám se, porozhlédnu i nějaká fotka by z toho mohla kápnout.... No jo, jenže .... Jsem si zjistila a napsala trasu .... abych na místě zjistila, že je tam spousta vesniček, které na mapě vůbec nejsou. A obyvatelstvo povětšinou zná jen cestu do nejbližší vesnice -" Pani, to pojedete tudyma nahoru a furt po hlavní a jste tam!" Od tama mě poslali zas zpátky, že je to určitě tůdle a nemůžu to minout! Tak jsem byla TAm - přesně.
A jelikož jsem se při tom popojíždění ocitla v těsné Blízkosti Týna n. Vltavou, usoudila jsem, že bude nejlépe použít doporučovanou trasu přes Týn a Hlubokou. No jo ... jenže .... Podařilo se mi sice správně odbočit, jenže most, přes který se má jet je v opravě. A je tam jiný most, samozřejmě úplně jinde, takže jsem se dostala jinam a s trochu vytřeštěnýma očima zjištovala, že vůbec nevím, kde jsem, když jsem se, bez vlastního přičinění, jen šťastným řízením osudu, ocitla z ničehož nic u toho kruháče, za kterým se Zahradnické centrum nalézalo!
Prolezla jsem areál, zjistila, že jsou hnusně drahý a zlevňují jen velmi neochotně a požádala o růži. Jenže nikdo netušil, kam tu růži kdo mohl dát, takže chvíli zmatkovali, aby jí posléze našli tam, kde se dalo předpokládat, že bude - u růží!
Další problém - pán si moje jméno zapsal špatně. "No jo, ta růže je pro paní XX a ve jste XY - co budem dělat?" Naštěstí u toho bylo i moje telefonní číslo a to souhlasilo, takže mi růže mohla být vydána.
Takže navzdory nástrahám a osudu Jasmínu mám a doufám, že ji dneska zasadím bez dalších problémů!:)
Téma bylo zamčeno.

Re:Kde sehnat? 14. lis 2010 08:31 #21831

• Dany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1364
Ahoooj Zuzano, tos mi udělala radost. Připomíná mi to moje cestování do neznámých končin...
Moje máma miluje, když bloudím, protože říká, že bychom tolik krásy nepoznaly a nikdy se tam někam záměrně nedostaly.
A v centru - buď ráda, že vůbec někomu tu růži odložili, to se tedy divím, takže v podstatě super výlet.
Šup šup do práce, já už jsem v mundúru a běžím !!! Venku krásné sluníčko, zatím 8 st., bezvětří.
Téma bylo zamčeno.

Re:Kde sehnat? 14. lis 2010 09:52 #21832

• ZuzanaCh
Dany, ten Kosmos samozřejmě měli - až mě ruce svrběly.....:)
Téma bylo zamčeno.

Re:Kde sehnat? 14. lis 2010 09:57 #21834

• Eva.Trifon
No ve Frýdku v Bau Jasmíny jsou ještě dvě, dvě Laguny za 79,-:P , no výprodej cibulovin vše za 39,- no tak jdu zase sázet:laugh: :laugh: , tož uvažuji, že pro ty zbývající Laguny, Jasmíny dojedu, našla jsem opuštěný plotový sloupek.................k sousedovic plotu by se toho vlezlo, jenže sousedka by se ****.
No ty opravy komunikací to je maras, pokud člověk jede do neznámá, kde neví co je, je to opravdu zlé. A pokud to znáte, ráno si v klídku dojedete domů a večer vletíte do rygolu:ohmy: , protože tam ráno přece nebyl a značku jaksi přehlédnete:huh:kdo by ji čekal,že:unsure: Okresky jsou za trest, bílé značení za 20 let zmizelo, na nové není...........
Téma bylo zamčeno.

Re:Kde sehnat? 14. lis 2010 09:59 #21835

• Eva.Trifon
ZuzanaCh wrote:
Dany, ten Kosmos samozřejmě měli - až mě ruce svrběly.....:)
Si ho měla vzít, má krásně vonět! Fotky by měly být ze soutěžního rozária.
Téma bylo zamčeno.

Re:Kde sehnat? 14. lis 2010 10:03 #21836

• Dany
  • Platinum Boarder
Zuzano, to Ti věřím, taky bys ho měla mít ! Evo, honem tam pro ně jeď, protože jinak jedu do Frýdku 23.11. a vybrala bych Ti je (po jednom ks) :P ! Taková cena !
Téma bylo zamčeno.

Re:Kde sehnat? 14. lis 2010 10:04 #21837

• Dany
  • Platinum Boarder
Eva.Trifon wrote:
Si ho měla vzít, má krásně vonět! Fotky by měly být ze soutěžního rozária.[/quote]
Tu fotku si pamatuju na zahrada.cz od Lili a od té doby po něm toužím
Téma bylo zamčeno.

Re:Kde sehnat? 14. lis 2010 10:13 #21839

• Eva.Trifon
Dany wrote:
Zuzano, to Ti věřím, taky bys ho měla mít ! Evo, honem tam pro ně jeď, protože jinak jedu do Frýdku 23.11. a vybrala bych Ti je (po jednom ks) :P ! Taková cena !
Já ti je nechám, já už je doma mám, po jednom ks, to víš soucit. Jen jestli tam do té doby vydrží, že a je tam i William Morris za 129,- a další popínavky jen nevím jaké a pozor zmetci tam mají vše za 29,- a vše za 49,- a u pokladny za velký vřes chtěla 99,- :evil:
Téma bylo zamčeno.

Re:Kde sehnat? 14. lis 2010 11:39 #21840

• Dany
  • Platinum Boarder
Asi nevydrží :-), ale to neva, zas teda příště, třeba něco navezli i do Olomouce, musím se tam mrknout. Tyhle i s Kosmosem zas až tak nutně nepotřebuju,vždycky jsem spíš šilhala po Laguně, místa mám dosti. Ten Vilík je taky teda mooooc krásný, dneska jsem manžu donutila vykopat starou a nikdy kvalitně nerodící zelenou ryngli a už zas je nový záhonek hotový :-), venku je překrásně, snad se tam líbí i jemu.
Já už si vloni říkala, že mám růží dost, letos už zas vyvádím, ale mám z toho radost.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa