Jirka wrote:No jo obchod, kdyby bylo u nás v okruhu 150 km kolem Brna zahradnictví s takovým sortimentem, tak bych se vykašlal na to, hledat je na internetu v rakouském příhraničí...

Je sice možné objednávat si z Německa i od jinud po internetu, ale já raději vidím to, co kupuju.
Nj, jenže u růží je to celkem jedno. Když se kupují (pokud nekupuješ kontejnery), tak stejně kupuješ odrbané roští. Je fakt, že někdy mohou sazenice být nehezké, ale zase mám zkušenost, že ne vždy sazenice s obřím kořenovým systémem roste lépe, než "vohlodek".
Záměnu můžeš mít, i když si pro zboží jedeš.
A kontejnery jsou v případě většího množství moc drahé
Takže, já radši internetový obchod, kde mají ten správný sortiment, a kde jsou spolehliví. Pokud bych si jela vybírat nějaký keř, strom, tak je to něco jiného.
Květa wrote:Tak já stará pilňucha aktivní jsem se tím Frankovým katalogem prokousala. Furt lepší než pokračovat v úklidu chodníku .
Fakt je, že nadšená jsem z probírání se jím moc nebyla. Málo komerční - tím myslím malé fotky - chce to nadšence, kt. by buď růže ( rostliny ) znal či měl dostatek trpělivosti rozklikávat.
Tak to chápu

, já to dělám mezi péčí o děti, takže fakt potřebuju něco jasného a přehledného. Je tam něco zajímavého?