Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání II.

Re: Dělání, dělání II. 15. kvě 2011 15:41 #253518

• Dany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1364
teda Kájo, všechna čest, a to jsi ještě natírala ten plot, že?
jájo, já myslela, že na tu moji informaci vezmeš kosu a půjdeš na tu trávu :lol:
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 15. kvě 2011 15:43 #253519

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Dany za chvíli to na kosu bude, jak mi opraví sekačku tak na to vletím třeba v dešti :-) abych nemusela platit pokutu .-)
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 15. kvě 2011 15:45 #253520

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
a to jsme tu s dědkem zůstali sami . holky mají svoje.... přivezou děti - odvezou děti . no a přijede ta návštěva z NZ -oni říkají , že k nám jezdí jak do hotelu. horní patro mají k dispozici. ale aspoň se udělá pořádek . minule jsem zas malovala odshora až dolů.:silly: doufám , že už v tomto životě naposled.:P
Poslední úprava: 15. kvě 2011 15:45 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 15. kvě 2011 15:55 #253521

• maggi
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1289
No Kajo, to sis mákla. :woohoo: :woohoo: No jo, v mládí máme různé představy, ale co potom.....
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 15. kvě 2011 16:14 #253523

• Dany
  • Platinum Boarder
jj taky už jsme přišli na to, že barák je zbytečně velký a těch pár let, kdy je fajn, že má každý kam zalézt, uteče jako voda.
kájo, někdy mě naučíš, jak se maluje schodiště, na to si netroufám, ale chtělo by to ...
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 15. kvě 2011 16:26 #253524

• Kaja
  • Platinum Boarder
měla jsem váleček na tyči- výsuvné. vyšlo to tak tak- na schodišti je dost vysoko . kdysi jsme dokonce dělali lešení na kozly. tentokrát to s tou tyčkou šlo . a navíc jsem musela pracovat potají - dědek nechtěl malovat . naštěstí málo slyší , tak na to že maluju přišel až už jsem byla víc než v polovině. já jsem žebřík neměla , necítím se jistě . mám takový malý stůl a židli. nesmí se víckrát na jedno místo - potom se to loupe . teď je ale na to k dostání taková stříkačka. možná je to lepší.- jo a zásadně maluji na bílo - všechno. stejně budu letos ještě opravovat . jak tahal nahoru kočárek , tak zašpinil gum . kolami sem tam zeď ... já asi přijdu do nebe , že jsem ho ještě nepřizabila...
Poslední úprava: 15. kvě 2011 16:30 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 15. kvě 2011 16:32 #253527

• ROMANA
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2726
Kájo :blink: :blink: :blink: klobouk dolů!!!!! Taková chalupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale máš to teď krásný! :up
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja

Re: Dělání, dělání II. 15. kvě 2011 16:36 #253529

• Dany
  • Platinum Boarder
ach jo, no zkusím to, můj taky nechce malovat nikdy, já vždycky začnu a spadne mi kus stropu, tak musí opravovat a divím se, že ještě nezabil on mě :-). My to schodiště máme strašně špinavé od psů. te´d mě ale bolí ruce, to asi hned tak nebudu moct.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 15. kvě 2011 16:54 #253537

• Kaja
  • Platinum Boarder
Romčo , ono to naštěstí nebylo na holé dřevo . ten Luxol byl akorát vypálený sluncem . dvě latě na hor.balkoně musíme vyměnit . ty už se rozpadaly je to 22let co tu bydlíme. natírala jsem všechno počtvrté. ještě asi pomalu - už žádné fofry - přetřu okna. jak jsem už vám jednou psala , je na ně specialní barva - lesk . to fakt stačí natřít pohledové desky a je to zas dobré . ono to slunce vypaluje . nesmí to být ale oprýskané.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 15. kvě 2011 16:58 #253539

• Emilka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1363
Kájo, ty jsi fakt ďábel! Jednou jsem natírala okna a už nikdy více. Byly tedy hodně oloupané..
Občas mě začne svrbět ruka, jako že je natřu na chalupě, ale rychle mě to přejde. Natírání nesnáším a malovat naštěstí nemusím. Opravdu Vás obdivuju :up :up
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa