Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kavárna u Krásné růže

Kavárna u Krásné růže 21. dub 2016 08:19 #305883

• Ajka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3940
Tak to vám musím napsat. Vrátila jsem se teď od zubaře, (při úrazu se mi odštípl kus předního zubu, dělal mi dostavbu korunky). Lékař velice šikovný, udělal to k nepoznání, ale..Sestřička také spokojená s jejich výkonem, mi šoupla do ruky zrcátko se slovy, "už se zase můžete smát, jste zase fešanda." No nepřejte si slyšet ten výbuch smíchu, když jsem si to spojila s fešákem. Možná jste také zažili situaci, kdy ten smích není příliš vhodný, ale zkrátka nemůžete přestat. Mně už tekly až slzy. Sestra se s doktorem na sebe podívali, nejspíš netušili co si o tom mají myslet, ale protože doktor není žádný suchar,jen utrousil. "Ona to sestřička s tím smíchem tak doslovně nemyslela i když taková reklama není k zahození. Nestává se tak často, aby se tu pacienti takhle srdečně smáli." Až na ulici mě ten smích přešel. :)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: zeuwicka, Kaja, sany, Kika, Jikra, JUDY

Kavárna u Krásné růže 21. dub 2016 08:28 #305885

• JUDY
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1146
No teda, je fakt, že mě taky velmi překvapilo, že po těch letech, co mluvím česky, jsem vlastně vůbec nevěděla, co je fešák :) . Ajko, to musela být teda situace :laugh: :laugh: :laugh:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Ajka

Kavárna u Krásné růže 21. dub 2016 08:37 #305886

• Ajka
  • Platinum Boarder
No Judy, bylo to hrozný. V čekárně na mě lidi zírali, ani naschle jsem nemohla říct. Je fakt, že člověk používá spoustu slov, která mají nějaký, pro nás zaškatulkovaný význam, léta to používáme a ani nám nedojde, že by to mohlo vyznít i jinak. :)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: JUDY

Kavárna u Krásné růže 21. dub 2016 09:41 #305887

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
s váma je sranda - Ajko, dovedu si to představit . já když se začnu řehtat , taky nemůžu přestat . :P
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 21. dub 2016 10:25 #305889

• sany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1321
To je fajn, že je tu tak veselo, včera som sa tu dobre pobavila a dnes je opäť veselo. Slovo fešák používam bežne, ten význam platí asi aj v slovenčine, že?
Anka
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 21. dub 2016 11:16 #305894

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
JUDY nic si z toho nedělej, já ten význam vůbec neznám :unsure: , takže jsme klukům, když byli malí, říkali, že jsou fešáci ( jako např., když dostali nové tričko od babičky a bylo třeba jim vsugetovat, že jim moc sluší, aby ho chtěli nosit, ikdyž na něm není oblíbený Bořek Stavitel, dinosaurus, auto atp..),
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: JUDY

Kavárna u Krásné růže 21. dub 2016 17:53 #305902

• Marta
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 211
A čo tak "Fešák Hubert"? Že by filmári nevedeli, čo to slovo vlastne znamená? No to sa pán Heřmánek poteší!
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 21. dub 2016 21:44 #305927

• JUDY
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1146
Mně se to moc často nestane - takový záchvat smíchu, ale když, tak to taky stojí za to - vzpomínám si, že mi kamarádka před lety půjčila knížku Woodyho Allena - už nevím název, ale byla boží. Chystala jsem se domů vlakem - jenom s poťouchlým úsměvem podotkla, že to není knížka do vlaku...No samozřejmě jsem ji otevřela, sotva se vlak rozjel. A pak to začalo - já jsem dostala takový záchvat smíchu po přečtění pár stránek, že to nešlo zastavit. Byl to vůz bez kupéček - všichni na mě zírali, jestli jsem se zbláznila... Ani odchod na WC a pobyt na chodbě situaci nezachránil- jak jsem dosedla, myšlenka se mi vrátila a jelo to nanovo...byla jsem ráda, že vystupuju... :P
Poslední úprava: 21. dub 2016 21:45 od JUDY.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., sany, Jikra, Ajka

Kavárna u Krásné růže 21. dub 2016 21:59 #305930

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Mám to podobně.Kdysi jsme na Velikonoce jeli ke známým,tréningové mazance(tady se říká bochánky)týden před byly vynikající,velikonoční se mi rozjely,širší než vyšší,no k nas...!Načuřená jsem s nima praštila do špajzu,že takovou ostudu nikam nepovezu.Šli jsme na bus,já stažený krk,mlčky,slzy vzteku.Můj J.-co je?Já procedila skrz zuby-co asi!Mám placatý bochánky.J. s vážnou tváří utrousil-to vím už dávno a nedělám z toho vědu.Já vybuchla,smích,slzy,vztek,všechno dohromady,takhle jsme nastoupili do autobusu a nemohli se na sebe podívat,protože jsme okamžitě dostali záchvat.Paní,co seděla naproti se smála,povídala-nevím důvod,ale to se nedá vydržet,rozchechtali jsme půl autobusu.Kdyby ti lidi věděli proč...

A jednou mě skoro zabily titulky u nějakého dok.filmu.Tam bylo "režie: Miškuch Bibul".nevím proč,ale mě to úplně odrovnalo.
Poslední úprava: 21. dub 2016 22:01 od mišpule.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: zeuwicka, HonzaPM, Kaja, sany, Kika, Jikra, Ajka, JUDY

Kavárna u Krásné růže 22. dub 2016 07:18 #305941

• Ajka
  • Platinum Boarder
Záchvaty smíchu mě provázejí už od dětství. Moje pobožná babička mě, asi desetiletou, vzala do kostela a šup, hned do první lavice. Mše byla celá zpívaná. Těsně za nás si sedla paní s písklákem hlasem a aby jí všichni dobře slyšeli, byla ve zpěvu vždycky napřed. To se nedalo vydržet. Paní začala, já vybuchla, pak se přidali ostatní, to bylo dobré, paní skončila, všichni skončili, já neskončila a začal kněz, který se otáčel k lidem. Kněz zpíval, já vybuchovala, babička po mně metala zlostné pohledy, ale ukončit se to nedalo. Babička nevydržela, vyšoupla mě z kostela. Prchla jsem. Pokaždé, když vidím Homolkovy,jak Homolková vystrčí dvojčata- kluky za dveře, tak si na tuhle eskapádu vzpomenu. :)
Poslední úprava: 22. dub 2016 07:20 od Ajka.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., zeuwicka, sany, mišpule, Jikra, alenak, JUDY
Moderátoři: Eva L., Květa