Zeuwicko, přesouvala jsem napodzim 2014 asi desetiletý trojpuk, byl už skoro dvoumetrový, bal byl těžký tak, že jsem ho nedokázala sama zvednout. Byl suchý podzim, suché jaro a suchý vlastně celý rok ( a já tam nedosáhnu hadicí a s konvema běhám nerada, mám problémy s rameny

). Ikdyž jsem ho kuchla asi půl metru nad zemí, přesto měl velké problémy, udělal jen asi 10 cm přírůstky a nové lupení v těch letních vedrech uschlo,ale uvnitř keře byly lupeny živé, takže jsem viděla, že stále žije.
Letos obrazil

. Jsem zvědavá, jak dlouho bude trvat, než se rozjede, ale jsem přesvědčená, že to už zvládne

.
Věřím, že 3-4 leté keře to zvládnou taky, možná některé růže to budou dýl rozdýchávat, ale půjde to.
Jen mi to přijde od obce opravdu neomalené, že rozhodli a ani vás o tom vlastně nikdo oficiálně neinformoval. Taky, vědí, že takovou variantu mají a klidně sledují, jak budujete dům a zahradu a netušíte, co hrozí. Doufám, že se s vámi alespoň slušně vyrovnají, abyste měli možnost si pořídit stejné bydlení i zahradu