Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Počasí II

Počasí II 19. srp 2015 09:14 #299763

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Honzo,u nás taky tak,jen o 1mm míň.V pátek jsme se zrovna chystali jít spát,šla jsem se kouknout z okna,jestli jsou hvězdy nebo zataženo,když pořád slibovali ty bouřky.Na tv bylo 00.17 hod a na asfaltu první kapky,za chvíli vítr a rána,pak se to spustilo.Letěla jsem nahoru do ložnice,protože jsem měla ty naše výkladní skříně dokořán.2m fíkus Benjamin se mi válel v posteli(to byla ta rána).Pak jsme seděli na schodech,pili cabernet,kochali se těmi provazy a ohňostrojem a nechali na sebe zanášet vodní tříšť.To bylo takové blaho po tom dlouhém výpeku a jak se rozvoněl vzduch :woohoo:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Ajka

Počasí II 19. srp 2015 13:45 #299765

• helena
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1969
Ladův kraj: od soboty napršelo krásným 89 mm, úplná nádhera. Je stále zataženo, ale pokud něco přijde, tak to bude spíše mrholení. Vše ožilo a i v lesích je mokro pod stromy, takže se kojím nadějí, že by mohly začít růst i houby.
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 19. srp 2015 13:59 #299767

• mišpule
  • Platinum Boarder
Včera večer se začalo od západu projasňovat,myslela jsem si,jak budu řádit na zahradě,ale od rána mrholí.Chvilková přeháňka=další 1mm.
No,tak budu řádit doma,tam je to taky třeba.A jak! ;) ,v těch 29°,co byly v domě,byl každý svižnější pohyb za trest.
Nevím,jak na vás,ale na mě ještě doléhá to nevyspání a únava zveder,spala bych,kudy chodím.
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 19. srp 2015 14:44 #299768

• Ajka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3940
helena napsal:
Ladův kraj: od soboty napršelo krásným 89 mm, úplná nádhera. Je stále zataženo, ale pokud něco přijde, tak to bude spíše mrholení. Vše ožilo a i v lesích je mokro pod stromy, takže se kojím nadějí, že by mohly začít růst i houby.
Nezbývá než souhlasit.
Ladův kraj navštěvuji často a spešl se vždy těším do Hrusic. Pohádková vesnička. Když vylezeme na jednom konci na kopci, nebo na druhé straně vesničky, jak jinak, zase na kopci, tak je na celý kraj kol kolem úžasný rozhled. Nedaleko Hrusic je nádherná přírodní rezervace Voděradské bučiny. Krásný kraj. :woohoo:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jikra

Počasí II 19. srp 2015 18:43 #299771

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
U nás od neděle součtem ( jen) 68mm. Rekord to není, ale je to dost na to, aby se všechno vzpamatovalo ;)
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 19. srp 2015 19:50 #299776

• Genovesa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1736
mišpule napsal:
Včera večer se začalo od západu projasňovat,myslela jsem si,jak budu řádit na zahradě,ale od rána mrholí.Chvilková přeháňka=další 1mm.
No,tak budu řádit doma,tam je to taky třeba.A jak! ;) ,v těch 29°,co byly v domě,byl každý svižnější pohyb za trest.
Nevím,jak na vás,ale na mě ještě doléhá to nevyspání a únava zveder,spala bych,kudy chodím.
No, já bych taky spala, kudy chodím. Mladší dcerce roste 6 zubů naráz a starší zkouší usilovně co vše vydržím... :evil:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: mišpule

Počasí II 19. srp 2015 21:58 #299779

• helena
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1969
Ajka napsal:
helena napsal:
Nezbývá než souhlasit.
Ladův kraj navštěvuji často a spešl se vždy těším do Hrusic. Pohádková vesnička. Když vylezeme na jednom konci na kopci, nebo na druhé straně vesničky, jak jinak, zase na kopci, tak je na celý kraj kol kolem úžasný rozhled. Nedaleko Hrusic je nádherná přírodní rezervace Voděradské bučiny. Krásný kraj. :woohoo:

Je tu opravdu krásně, ale je to i drsný kraj. Sice poměrně blízko Prahy, ale v zimě dokáže být -20 a spousta sněhu.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja

Počasí II 19. srp 2015 22:35 #299780

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
Tedy Heleno, to jsou srážky! To tedy helím :).
Spousty sněhu dělají ladův kraj ladovým krajem, za chvíli bude sníh raritní a nedostatkový, zahradnicky si jej považuj.

Já bych taky spal, ovšem mám obavu, že je to posledních 34 let nějak časově-povětrnostně neomezené. :laugh: :laugh: :laugh:
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 19. srp 2015 23:37 #299783

• mišpule
  • Platinum Boarder
Honzo věř mi,bude hůř :evil:
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 30. srp 2015 09:47 #299988

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
dneska bylo úžasné ráno - místy mlha a přes stromy prosvítalo slunce .

DSCN4675.jpg
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Eva L., sany, Evka, Jikra, Ajka, alenak, Luša
Moderátoři: Eva L., Květa