Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Počasí III

Počasí III 12. lis 2016 16:25 #314079

• LucieT
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 907
U nás je dnes celý den hrozně studený vichr a tomu 2 nad nulou. Jako kdyby nebylo toho ledového vichru, tak je i fajn. Ale je zataženo, skoro tma. Sadili jsme živý plot z turkestánského brestu, málem mi omrzly ruky. Jsem zvědavá, jestli bude opravdu takový zázrak, jak se všude píše. :blink: :whistle:

Jé a honzovky budu péct zítra. Dnes je takový pracovní den, na pečení nebyl čas. :blush:
Poslední úprava: 12. lis 2016 16:26 od LucieT.
Téma bylo zamčeno.

Počasí III 12. lis 2016 16:33 #314080

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/rad/data_jsradview.html já ven nevylezla . a pekla jsem plecovník - s mletým masem a uzeným . - ne sladké . ale dala bych si raděj makovou .
na zahradě jsem dělala včera - ještě čtyři koše listí - hlavně teda magnolie a vistarie. na jabloních ještě polovina drží .
Poslední úprava: 12. lis 2016 16:35 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.

Počasí III 12. lis 2016 18:48 #314082

• Regina
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 943
Taky by mě moc zajímalo, jak zítra bude. Dneska výletování a zítra bych fakt potřebovala dělat..
Téma bylo zamčeno.

Počasí III 13. lis 2016 08:55 #314089

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Dnes slunce od rána, -4°C, kolem poledne by mělo být nad nulou, ve skleníku bude příjemně ;) . Stále ještě tam mám papriky. Rajčata už ne, ty chytly plíseň ( takovou tu úplně normální zelenou, chytaj mi to takhle napodzim každoročně, asi málo větrám či co :unsure: :unsure: ). Musím to ještě před zimou ve skleníku přeorganizovat, ještě stále nemám vyměněnou tu hlínu, páč jsem tam nastěhovala všechny choulostivky a není tam k hnutí. Od půlky týdne by mělo být nad nulou i v noci, tak to konečně vystěhuju zas ven a snad to konečně dodělám :whistle: ..
Téma bylo zamčeno.

Počasí III 13. lis 2016 20:53 #314110

• bradhal
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2220
Tak jsme se vrátili z Jeseníků - poslední možnost dodělat zahrádku a zazimovat to tam, dnes už sněžilo od rána. Jedna zahrada z krku, uff. Tady jsem stihla po návratu akorát zasadit dvě Uetersener Klosterrose, Ghitu dat z květináče do záhonu a Nahému do krytějšího místa (já to s ní risknu). Přihrnuté nejsou. Včera jsem byla pěkně vyplašená z těch hlášených mrazů, protože růže od Dresly dorazily v pátek ve dvě (po týdnu, těsně před odjezdem, no jo, pošta). Jsou založené v kalfasu, otec je přikryl ještě nějakým kobercem, no snad ten mráz nedojde a nepokosí mi to dneska. Všechny letošní, co byly průběžně sázené do 10l nádob, jsem hbitě odnosila na půdu, nemám na to nervy je nechat venku. Tak budu doufat, že se splní ta druhá půlka předpovědi, že teď bude týden hezky.
Téma bylo zamčeno.

Počasí III 14. lis 2016 15:59 #314117

• Jana V.
  • Platinum Boarder
U nás dnes -7, ve skleníku -2,9 (pod bílou textilkou), ale verbeny, muškáty, fuchsie, osteospermum, všechno je zatím živé ;) . Papriky to vzdaly už po včerejší noci.
Téma bylo zamčeno.

Počasí III 15. lis 2016 07:55 #314128

• Jana V.
  • Platinum Boarder
Dnes "jen" -5, opět jasno ( ačkoliv předpověď tvrdila, že se ráno zatáhne - což se právě od SZ děje, ale kapku pozdě :unsure: )
Téma bylo zamčeno.

Počasí III 15. lis 2016 08:17 #314129

• LucieT
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 907
Tak i u nás už mrzlo, dnes ráno -2 a k tomu mlha, která namrzala úplně na všem. Takové miniledové království. Ale začíná probleskovat slunce, si bude hezky.
Téma bylo zamčeno.

Počasí III 15. lis 2016 09:30 #314135

• Lukáš
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 11816
102_2683.jpg

dnes ráno -10 stupňů
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., HonzaPM, Kaja

Počasí III 15. lis 2016 11:38 #314138

• bradhal
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2220
Tady u Blanska po ránu -7. Růže na zasazení byly zakryté kobercem a dekou, ale trvalky letošní zůstaly v květináčích nezakryté. No zakopu je do záhonu během týdne a uvidíme na jaře. Teď je tam skoro +2, celkem hezky, nefouká.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa