Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kavárna u Krásné růže II

Kavárna u Krásné růže II 19. led 2017 13:17 #315501

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
No, já hlavně musím nasázet to loňské nasyslené :unsure: ,ale už jsem stihla zač. týdne u Basíka objednat pár lilií a cann a u Krul. nějaké ty bylinky (oni pak mají rychle vyprodáno).
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Kavárna u Krásné růže II 19. led 2017 15:21 #315508

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Taky si zatím sedím na rukách.Mám nasysleno a na budoucím záhonu několik kubíků dříví.I když v uhelně je už uhlí tak na 14 dní(dělám co můžu ;) ),pak ji vypucujem a až počasí dovolí,pořežeme a navezeme tam to dříví.Jenže pak ještě musíme vyšprajcovat betonový sokl,který se od sousedů valí k nám a natáhnout nové pletivo.Asi tam budeme muset dát i něco hustšího,aby k nám jejich dvoumetrové kopřivy neprostrkovaly hlavičky.A pak teprve budu rýt a sázet.Takže nákup růží vidím až na podzim.
Nejdřív padne zásobník pod třešní a BUDE tam LAVIČKA!
IMG_7943.jpg

IMG_7704.jpg

Tady u psího hrobečku je vidět sloupky vyšprajcované lešeňovýma trubkama,za plotem chcíplé josty,rybízy a kopřivy.Takoví sousedi jsou poklad a protože je ani nehne JEJICH plot opravit,budeme muset my.Chělo by to zgruntu-od nich odkopat,udělat novou podezdívku,oni na to spoléhají,přece do toho nebudou vrážet prachy,ne?
Ještě musím natřít tady ten zásobník a kolničku,ať to má štábní kulturu,vymyslela jsem šedozelenou
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Eva L., Marta, JUDY

Kavárna u Krásné růže II 19. led 2017 16:14 #315509

• Vendy
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2275
Budu shanet tak akorat misto na nove zahony :laugh:
Poslední úprava: 19. led 2017 16:14 od Vendy.

Kavárna u Krásné růže II 19. led 2017 16:36 #315510

• mišpule
  • Platinum Boarder
Vendy,tohle je mé finále :laugh: To je ještě poslední kousek plochy,co můžu obsadit.U protějšího plotu halda musí být,tam to schne 2 roky,následně se to naštípe a přesune do zásobníku a do sklepa.Máti už není,topíme jen my a pořídili jsme nový kondenz.plynový kotel.Ale tím jen temperujeme.Jak dorazíme domů,škrtáme krbovku.Proto chceme uvolnit sklep,abysme pro pár polínek nemuseli klouzat sněhem či bahnem do zahrady.Máme ještě zplyňovák Atmos,kombinovaný na dříví a uhlí,ale dá se jen dřívím.V něm stačí zatopit 2x vtýdnu,aby podkroví moc neprochladlo.Stejně máme v ložnici zavřený radiátor.Líp se spí.

IMG_7751.jpg

IMG_9044_2017-01-19.jpg

Svrbí mě ruce protáhnout tenhle záhonek a ž ke garáži,ale nejde to.Dříví musí někde schnout a kryje sousedovic výběh pro slepice a staré krámy,co v něm jsou.No jo,no,nemůžu mít všechno ;)
Následující uživatel poděkoval: Eva L., Evka, Marta, JUDY

Kavárna u Krásné růže II 19. led 2017 17:12 #315511

• Vendy
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2275
Mispul prijde mi, ze tam mas porad mista habakuk. A misto toho dreva, to bude zase miiiista. A jake finale, ty tve plany jsou zas na celou sezonu minimalne :laugh: Jen ty ruce navic co.... Ja asi nic noveho zakladat nebudu, na podzim jsem posadila prebytky kde se dalo a zalozila na posledni chvili zahonek u plotu z hortenzii, komule a ruzi. Jsem zvedava co z toho bude. Tesim se na nove z podzimu.
Poslední úprava: 19. led 2017 17:14 od Vendy.
Následující uživatel poděkoval: JUDY

Kavárna u Krásné růže II 19. led 2017 17:33 #315512

• Genovesa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1736
No to je ale krásné téma :). Akorát mně jen pro zlost, můj muž mi nepovolil ani jednu kytičku! Jsem ještě na rd, ale příští rok se těším! :D. Na podzim jsem zasadila jen Angelu. Několik růží mám od loňského jara, na podzim jsem sázela nějaké trvalky. Jsem hodně zvědavá, jestli ty moje kytičky ten mráz nezabije. Sněhu je tu tak sedm cm a dnes v osm ráno -14,5.

Kavárna u Krásné růže II 19. led 2017 18:41 #315517

• JUDY
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1146
Přesně Mišpul, tam se jich ještě vleze mooooooooc - můžem jen přát a závidět :laugh: . Miluju takovýhle předělávky z gruntu, ten výslednej efekt potom bývá bomba - nezapomeň nafotit před a po B). Aspoň někomu ta letošní zima prospívá- že to rychlej ubude :laugh: .

Kavárna u Krásné růže II 20. led 2017 10:38 #315531

• JitkaU2
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1177
materadiruze.jpg

Kavárna u Krásné růže II 24. led 2017 12:26 #315632

• bradhal
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2220
Už máte něco vyseto? Hrabu se v semínkách, něco jsem už i dokoupila, svrbí mě prsty.

Kavárna u Krásné růže II 24. led 2017 14:06 #315635

• mišpule
  • Platinum Boarder
Já teda ještě jedu na nízké obrátky :laugh: ,je zima a nechce se mi stěhovat a hlídat truhlíčky,kelímky.Když už mám ten skleník,tak si počkám,až to tam rozmrzne.Tak v březnu něco vysiju doma,abych to pak mohla přepíchat už do skleníku.Všechno mám svá sebraná semínka,vzešlo by to i při venkovním výsevu,z toho skleníku budou mít náskok.Žádnou exotiku neplánuju,ale ráda bych letos zase dala vanilku-otočníky.Ty jsem ochotná opatrovat ;)
Moderátoři: Eva L., Květa