Lidi, to je dneska zase den. Krásnej. Hlavně pozitivně, aby mě muž nepeskoval... Děcka protivný jak bezzubej starej dobrman, co zírá na flákotu. Jsou po herpetické angíně, ale už jim po těch čtyřicítkách (zaplaťpánbůh) otrnulo. Buď se honí jak chrti furt dokola po bytě (fak tu máme okruh) a řvou. Nebo lezou na okno a zíraj do bazénu a řvou, že se chtěj koupat. Snad neurvou radiátor. Jinak nás můj muž zakousne

. Venku horko jak prase a nemůžu tam výchovně ani já. Přitom konečně to není močka jak vystřižená z Ku.va hoši. Šla bych aspoň vyplejt, ale soused si půjčil kolečka. Tak jsem dala děckám barvičky. Super nápad, mladší orazítkovala, co šlo, starší ocákala. Pak v tom oplácala ručičky (v hnědé) a umyla mi umyvadlo. Tož přijít návštěva, myslela by si, že do umyvadla hážem exkrementy

. Než jsem to stihla umýt, nalakovala si temperama nehty. Zpalať pán Bůh, že už neprodávaj barvičky anilínové. Kdyby nějakej měsíc byl k dispozici, tak dnes budu výt na něj.
To jen k tomu, jak tu někdo psal, že děťátko otrhalo květ na Astrid. Tak já jen, že může bejt i líp...