Ale jooo, taky jsem zaklekla. Letos jsem poprvé vzala taky pár totálně k zemi, některé obráží, jiné ne. Aspoň dostanou prostor i trvalky, jak píšeš, vidím to stejně

Hezky se pleve, všechno jde hezky i s kořínkama.
Na podzim jsem založila záhon v polostínu z nasyslených kontejnerových rostlin, dvě dubolisté hortenzie, bílá komule, dvě dlužichy z výprodeje, Rose de Rescht, kterou jsem kupovala v Maďarsku a ten rok rostla spíš do země než ven a nebyla na správném místě, přidala jsem jednu H.macrophyly, která už byla na několika místech a nešla, dodala tomu růž Alden Biesen a Red Yesterday, Všechno bílorůžové s trochou červené. Tak jsem to teď všechno obsypala štěpkou co jsme udělali z listnáčů (nechala ji přes měsíc odležet) - nemám s ní zkušenosti, tak snad jim to bude jako mulč svědčit. Ještě chyběl rantlík, tak jsem využila kostky co zbyly ze zámkovky a jsem spokojená
Teď jen vysvětlit dětem, že ty kostky, než si samy sednou a zpevní nemají vyndávat a hledat pod nimi brouky. Pač přesně to mi udělali už na jednom záhonu a tam je to jako by to podryl nějaký krtek