Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Počasí

Počasí 16. kvě 2014 18:10 #288829

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Taky vám,zmáčeným,držím palce.Koukala jsem u kafe na povodňové zprávy.Brrr,snad už to začne ustupovat.Tady už několikátý den je silný,nárazový vítr,dnes asi nejhorší,sousedovic lísky to úplně obrací naruby.I na našem chráněném pozemku je vše umlácené,odrbané.Gumové,zahradní pantofle nám nějaký poryv rozhodil po dvoře.Ani se mi do toho nechce vystrčit nos.
Téma bylo zamčeno.

Počasí 16. kvě 2014 22:33 #288854

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Tak u nás už taky asi hodinu poprchává...
Téma bylo zamčeno.

Počasí 17. kvě 2014 09:33 #288855

• mišpule
  • Platinum Boarder
V noci sprchlo,bídné 3mm.Ale zatím nefouká,je docela příjemně,souvisle zataženo.
Téma bylo zamčeno.

Počasí 17. kvě 2014 13:58 #288861

• jana H
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 426
tady už konečně!!!!! začalo pršet,už tři dny jsme byli dle všech serverů v lijáku,ale spadly vždy tři kapky...už jsem z toho byla běsná :evil:
Téma bylo zamčeno.

Počasí 17. kvě 2014 14:56 #288867

• helena
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1969
Ladův kraj: U nás déšť přiměřený. Do rána 8 mm, teď také spořádaně leje. Za celý květen zatím 46 mm. Žádné přívalové běsy, takže spokojenost. :)
Téma bylo zamčeno.

Počasí 18. kvě 2014 13:08 #288897

• skalnička
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1086
Tak u nás slušně prší průběžně od včerejšího kolemoběda. Do rána napršelo 24 mm, teď cedí decentně zas. Zima teda slušná, bez topení to nejde.
Jestli se má příští týden oteplit tak, jak hlásí v TV, tak jen ať prší. Potřebovala bych zasadit pár kytek, co jsem nedávno pořídila.
Téma bylo zamčeno.

Počasí 18. kvě 2014 13:30 #288899

• mišpule
  • Platinum Boarder
Za dopoledne krásných 15 mm.Taky jsem ráda,jen ať se před tropikem pořádně zalije.
Téma bylo zamčeno.

Počasí 19. kvě 2014 15:05 #288919

• Miška
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 517
U nás máme slušně nalito též. Odhaduji podle napršené vody v kbelíkách, miskách atak, co se tu různě povaluje.
Mišpul, projížděla jsem si Tvoje album na picassu, a zaujal mě Tvůj děšťoměr-srážkoměr. Co to je zač? Našla bys ještě značku? Vypadá zajímavě a hlavně bytelně. Abych taky mohla podávat nějaké údaje. Díky.
Všechno deštěm vystřelilo (i ten plevel :sick: ), slizáci to měli teď snadný. Sypu granule, zatím se zdá, že to stačí pro záchranu toho hlavního. I když semotámo nějaký lístek na salátku či kedlubničce jim zachutnal. Sypu Vanish, 3 kelímek. Ale něco zplesnivělo, něco okopáváním zmizelo. Tak snad nebude tak zle.
Hlavně ta Evka aby nám neodplavala.
Téma bylo zamčeno.

Počasí 22. kvě 2014 19:16 #289016

• mišpule
  • Platinum Boarder
Je tam strašně :laugh: ,utekla jsem domů.Ještě teď je 27 ve stínu.Myslela jsem,žedoodsvlačcuju jahody,ale nedalo se na slunci vydržet.Chryzantémy mají listy jak hadry.
Téma bylo zamčeno.

Počasí 23. kvě 2014 12:25 #289041

• Miška
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 517
NO bylo fakt úderné vedro. Já ještě jela odpoledne do města po nákupech, tak mi stékal pot po zádech, když jsem nasedla do rozpáleného auta. Na klimatizaci musím zapomenout - marodím z ní.
A to jsem ještě sázela rajčata do nového skleníku (dám pak foto - je fakt dost netradiční) a tam bylo bratru 45 C! Takže včera jsem se poprvé koupala: ve vlastním potu a pak ve vodě.
Ale kupodivu nic svěšeného na rostlinstvu jsem nezaznamenala - půda je stále mokrá i na povrchu.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa