Miško, naopak, umiš si užít zimu

.
Já zimu nesnáším ( zimu jako období i zimu jako nízké teploty), když je zataženo, ploužím se jak lenochod. Potřebuju sluníčko a hlavně jsem asi hyperaktivní, takže jak nemám do čeho píchnout, tak se snažím zabavit kde se dá a bohužel ono toho moc není. Všechny videa na youtube už mám shlídnutý, tak jsem si teď objednala knížku od Carol Klein - Favourite Plants a louskám to ve volných chvílích - je to psaný jako román ( vyhovovala by mi spíš encyklopedie), jde mi to pomalu ( mám u toho otevřený googl překladač), ale je to pěkné

.
Jinak u nás dnes ráno šedivák, v půl osmé -6. Sníh u nás samozřejmě není. Letos ho ještě nenapadlo ani tolik, aby děti mohly jít bobovat. A doufám, že už ani nenapadne. Jestli budou začátkem března mrazíky, nebudou snad nijak hluboké a ty 2cm směhu by to stejně nevytrhly. Jediné, co by to mohlo odnést, jsou hortenzie ( budu případně zakrývat kýblem a papírovýma krabicema), na růže mám nachystanou textilku a gaury přiklopím taky nějakým kýblem. Už přežily minulé 2 zimy, snad zvládnou i tu letošní. Když ne, pořídím nový. Stejně je beru spíš jako letničky

.