Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Počasí

Počasí 01. úno 2015 13:09 #293816

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
no tak těch deset hlásí i patnáct . ale záleží na tom kde - možná na horách .
Téma bylo zamčeno.

Počasí 01. úno 2015 13:13 #293817

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Nojo :) , já vždycky zapomínám, že u vás bývá tužší zima, ale zas máš schováno pod peřinou ;) .
U nás zatím předpovídají max do -10.
Téma bylo zamčeno.

Počasí 17. úno 2015 07:49 #294094

• Evka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1197
Ještě že sníh nerostál,máme -7.2°C.
Téma bylo zamčeno.

Počasí 17. úno 2015 08:24 #294095

• Miška
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 517
Evko, a kolik ho tam máte? Tady už všechen roztál. Stejně ho moc nebylo, i když proti loňsku už to byla pořádná sněhová nadílka.
Včera bylo v noci u nás -6 a dnes jen -3.
Já vím, že tady budu za kacíře, ale ten sníh s mrazíkem si fakt přeju tak do prvního týdne března.Vůbec se mi letos do jarních prací na zahradě nechce. Něco dělám špatně, že nejsem správně naladěná? :dry:
Téma bylo zamčeno.

Počasí 17. úno 2015 11:20 #294106

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Miško, naopak, umiš si užít zimu ;) .
Já zimu nesnáším ( zimu jako období i zimu jako nízké teploty), když je zataženo, ploužím se jak lenochod. Potřebuju sluníčko a hlavně jsem asi hyperaktivní, takže jak nemám do čeho píchnout, tak se snažím zabavit kde se dá a bohužel ono toho moc není. Všechny videa na youtube už mám shlídnutý, tak jsem si teď objednala knížku od Carol Klein - Favourite Plants a louskám to ve volných chvílích - je to psaný jako román ( vyhovovala by mi spíš encyklopedie), jde mi to pomalu ( mám u toho otevřený googl překladač), ale je to pěkné :) .

Jinak u nás dnes ráno šedivák, v půl osmé -6. Sníh u nás samozřejmě není. Letos ho ještě nenapadlo ani tolik, aby děti mohly jít bobovat. A doufám, že už ani nenapadne. Jestli budou začátkem března mrazíky, nebudou snad nijak hluboké a ty 2cm směhu by to stejně nevytrhly. Jediné, co by to mohlo odnést, jsou hortenzie ( budu případně zakrývat kýblem a papírovýma krabicema), na růže mám nachystanou textilku a gaury přiklopím taky nějakým kýblem. Už přežily minulé 2 zimy, snad zvládnou i tu letošní. Když ne, pořídím nový. Stejně je beru spíš jako letničky ;) .
Téma bylo zamčeno.

Počasí 17. úno 2015 11:36 #294109

• Evka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1197
Miško přibližně 10cm,jen těsně u jižní strany domu také odtál.
Téma bylo zamčeno.

Počasí 19. úno 2015 07:25 #294194

• Miška
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 517
Závidím ten sníh, všem. Ty mrazy taky. Zas nejsou tak nízký, pod 20 už je moc. Aspoň se spálí ty brebery a něco nemocí. Hrabala jsem si zem z krtinců a z kompostu pro smíchání na rajčata, ale ještě byla zmrzlá.

Zimu mám ráda, to je fakt. Všechny aktivity a sporty, co lze při ní dělat, dělám. Takže mám asi štěstí.
Ale : vždycky jsem si přála bydlet na horách a zimu mít do půlky dubna, a když ta zima v r.2013 nechtěla odejít, a sníh tu ležel ještě v dubnu, tak jsem svůj názor poopravila.

Máte někde sluníčko? Letos je nějak lakomý,co?
Téma bylo zamčeno.

Počasí 19. úno 2015 08:42 #294196

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
u nás se něco klube . ale je to rozpačité . včera celý den inverze . potřebovala bych nasadit lilie, co jsem koupila předevčírem v Penny . za 60kč je v balení 5 cibulí orientálek. celkem slušná velikost a za slušné peníze . mrzí mně , že jsem nevzala troje . nasadit do skupinek po tři .. takhle to bude mišuňk . venku ale bylo ráno-2s t , takže zem bude zmrzlá . možná odpoledne.
Poslední úprava: 19. úno 2015 17:55 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.

Počasí 19. úno 2015 12:39 #294202

• Jikra
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2913
Miško, tak hlásím u nás svítí sluníčko, teplota 7 nad nulou, černý bez má dvoucentimetrový lístečky a krokusy jsou nafouklý, jen se otevřít. Jirka
DSCN2271.jpg
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Evka, Kika

Počasí 19. úno 2015 15:48 #294205

• Vlaďka
  • Platinum Boarder
  • Levaza
  • Obdržená poděkování 2598
Tak u nás dnes taky sluníčko. Nádhera, balzám na duši. V poledne jsem prchla z práce a teď jsem se připlazila ztrhaná ze zahrady :laugh: Na poprvé jsem si toho docela naložila. Po kafi ještě musím uklidit ten čurbes, co jsem tím uklízením zahrady nadělala. Já nevím, taky to tak máte? Člověk jde dělat jarní úklid a nadělá takovej bo...l
Poslední úprava: 19. úno 2015 15:48 od Vlaďka.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa