Děkuji za přivítání. Jen bych se chtěla omluvit, vidím, že mi v tom úvodním příspěvku chybí čárky a že tam mám i hrubku. To mě mrzí, psala jsem to v práci v časovém presu, chtěla jsem to rychle odeslat. Je mi Vás strašně líto, jsem na těchto stránkách denně, tak vím, jak tato situace probíhá /a úplně chápu, jak jste se těšily/. Objednávala jsem z
www.rozenlottum.nl, oni to označení jejich stránek před časem měnili, ale toto jsou jejich aktuální stránky. Vím, že je tam ještě jedno rozarium /možná i víc/, ale tam jsme se ani nestavovali kvůli vyšším cenám. Už se tu někdo ozval, že platil loni až po dodání, tak opravdu nevím. Z toho, co jsem prošla na jejich stránkách v angličtině, tak jsem nic o možnosti platit při dodání opravdu nenašla a postupovala jsem podle potvrzovacího emailu, který přišel - je možné, že změnili podmínky, mohli mít též negativní zkušenosti. O tom, že hromadná objednávka je riziková, se tu už psalo, a když se něco pokazí, sesype se to na hlavu toho, kdo si to vzal na starost. I když si myslím, že by tu Lucii nikdo neukamenoval za to, že to nevyšlo. Nejhorší je ta nejistota, zda ještě čekat. Za mne si myslím, že ne a asi bych objednala znovu, jak už tu někdo radil. Je otázka, zda po této zkušenosti do hromadné objednávky ještě někdo půjde...Je fakt, že jsem do toho kvůli poštovnému chtěla jít taky s kamarádkou, ale pak jsem se toho taky zalekla a řekla si, že to raději poprvé zkusím sama, nevěděla jsem, v jaké kvalitě růže přijdou. Jinak jste tady všichni úžasní lidi a už rok mi zpříjemňujete každý den / i několikrát /, aniž o tom víte. Moc Vám všem za to děkuji. Jsem totální závislák na krásných růžích. Teď už zvládnu si to přiznat / zní to jak na semináři anonymních alkoholiků, že? Trochu si tak připadám. /

Když se tak dívám zpět, žasnu, jak může člověk takhle totálně, prakticky ze dne na den krásně zešílet. Mějte se moc krásně a držím palce.