Ahoj Zuzko a všichni ostatní, kteří se nemůžete zaregistrovat - nejste v tom sami, už jsem to zkoušela několikrát,i na mail
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. jsem psala, ale bohužel...
škoda, že není vůle přenastavit registrační formuli, fórum tak přichází o další členy, což je škoda. A jako ostatní, ani mě nebaví psát pod nickem "anonym" - opravdu s tím nelze nic dělat???
P.s.: toto fórum už sleduji a pročítám asi tři roky, ze začátku jsem se nechtěla registrovat, protože jaksi nebylo s čím přispívat (tápání začátečníka), teď už nějaké zkušenosti a zavedené výsadby mám, ale zase není možnost do vaší společnosti registrovaně proniknout... škoda. I tak chci všem přispívajícím členům tohoto fóra velmi poděkovat, za zkušenosti, tipy, nápady, které pomáhají a napovídají i nám ostatním. Dík všem za sdílení vlastních úspěchů/neúspěchů a budu doufat, že se snad registrační brána podaří administrátorům tohoto fóra upravit tak, aby byla schůdná i pro nás, nové zájemce... díky ještě jednou všem Monika