Už mi pěkně narostla Ave Maria. Květy nasadila hojné a kvetla pěkně. Jen tu ČS bych v červnu ještě nečekala. Nicméně nestříkám, takže nemá žádnou ochranu.
Prý nepředvedla ... chacha ... jaká by byla,kdyby se předvedla ... chlapi, neštvěte mne .... nemám místo (bo moji chlapi, co nejde sežrat nemá v zahradě co dělat) ... píšu si ... letos Maryša, loni Rozkošná, již delší dobu hledám Raginu .................. vím o Mendelovi u EvyL, nestihla jsem objednat (taky kam s ním, že) ... dodnes (musela jsem víc než nutně mít) je k kýblu Betty Prior, "královna Alžběta", a několik dalších ..............
Honzo, je kráááásná ....
možná se někomu bude hodit či mne vrátí na zem a vyvrátí můj či novinářský omyl ... hledala jsem, kdože je šlechtitel Maryši ........ a přivedlo mne to semhle www.novinky.cz/bydleni/zahrada/clanek/o-ceskych-ruzickach-65569 ...... opět se stydím, neumím požívat zdejší smajlíky, že učím orly létat a kosy tahat žížaly.
Je to už pár let, kdy jsem měla Koré, ale na tak nemožném místě ( v úplném stínu), že to mělo očekávatelné následky. Nerostla, málo kvetla a vůbec za moc nestála. Přesadit jsem si netroufla a tak byla odkloněna. Před dvěma lety, při probírání nabídky pana Šípa, jsem si vzpomněla jaké má krásné a voňavé květy a tak ji mám znovu. A nelituji. Tentokrát je na ideálním místě.