Záměrně jsem se nespecializovala (to je strašný slovo). Když jsem objednávala, už bylo hodně rozprodáno, ale i tak jsem spokojená. Holky se předvedly a byly nádherné. Jsem absolutní začátečník, tak je možná dobře, že jsem letos opečovávala a promlouvala jen k pěti růžičkám. Zahrádku teprve pomalu tvoříme a tyhle růžičky jsou 1,5 m od stěny na jižní stranu.
Stříkla jsem je nějakým fujtablem, který jsem si mezi Vašimi příspěvky přečetla, jen ze strachu někdy v červnu a pak v srpnu. Začátkem, když měly poprvé rozkvést mi je holky napadl nějaký brouček - pod poupětem se objevilo v řadě několik miniaturních kousnutí. Pak se začalo poupě ohýbat a uvadat. Byla jsem opravdu na broučka rozčílená!!! a odstřihla jsem napadený stonek s rezervou.
Teď už mám zasazené od Pelců: James Galway a Augustu Luise. Jsem v očekávání od Šípa: Greit Maiden Blush, Mne Hardy, Jacqus Cartier, Alfred Colomb a Claire Austin, Crown Princess Margareta, Lady of Schalott, Winchester Cathedral, Queen of Sweden, Redouté, Jubille Celebration. Tak se těším a ráda tady od Vás o nich čtu a učím se.