Trifonku, jen špáruj, Stephanie za to opravdu stojí.
Evoi, ano, roste mi na plácku.
Budu od Tantau 100% objednávat, zřejmě na jaře, tož kdo by měl zájem, nechť se po SZ přidá.
Přidám pokrok Pastella only záhonku, letos na jaře zakládaného, resp. tak nějak uchopeného a osázeného.
Ať žijou záměny - ta řvavá lilie je dle Basíka ´Elodie´, no, není. Ale aspoň, že ve zbylých třech případech se trefil.

Už je vyrytá. Vzadu je MariaTheresia, čili to není až tak úplně pouze Pastellčin záhon, že.
Ještě má(me - se záhonem) před sebou dlouhou a příjemnou cestu.

Taky mě napadlo, že tu trávníkovou cestičku uprostřed zruším a udělám tam buď vodní plochu,
jenom tak 5-10 cm mělkou, aby se ta voda pěkně zračila (jenže... KDO se o to bude starat, že)
anebo schůdnější a reálnější varianta - trávu zaryju a cestičku vysypu jemným kačírkem.
No, zatím to dopadlo tak, že jsem dneska tu trávu posekal, tak uvidíme, co dál...
Pravé křídlo - Pastella + MariaTheresia
Levé křídlo - tady pro změnu všechny lilie Spring Pink od Lukon Bulbs souhlasí (uf, jsou nějako moc nahusto),
ale z Agel Rosen namísto jedné Pastelly poslali Candlelight... Pěkně tam pěje, jen to je pravda, tedy svítí, že.
Verbenu bonariensis tam už příští rok nejspíš dávat nebudu, je tam dosti... jak to napsat... majestátní. Tak.