Lenpel, neboj, nemám pronajato. Většina růží mi tu zmrzne k zemi, některé i navždy, takže fotit keře asi ani nikdy nebudu.
Zároveň to znamená, že je můžu pěkně hustit vedle sebe. Teď jsem při proplevu šanty zjistil, že tam mezi ní je mrtvá
Lovely Fairy, Sebastian Kneipp (třetí, tak zbyly dva) od AgelRosen a taky Souvenir de Greuville, ta mě vysloveně bolí...
Takže připisuji k zimním ztrátám, které byla dost rasantní. Růže jsou tu po celém vnějším obvodu pozemku.
Ubývá trvalek, skoro vymizely keře, přibývá růží. A za to může Dresla a ty a vy a taky ty růže, že.

Ostatní (např. ze seznamu na HMF) mám u babi - asi 40 keříků - zbytek už nepěstuju, vedu je ale v seznamu, pač
kdyby se na ně někdy někdo ptal (on se nikdy nikdo neptá), tak se ně můžu poskytnout příp. referenci a foto, že.
Elfe byla jedna z těch, které volaly hlasitě po obezličce, tak se jí jako jedna ze dvou (druhá je Louise Odier) dočkala.
Další musím donatřít. Nejdřív jsem ji natíral světlou přírodní hnědou, nakonec jsem si vymyslel, že bude obezlička zelená.
Elfe 24/7, výborně voní, růžovka napravo je Coral Dawn