Jevgeni, Trifonku, Květo, díky. Ještě k habitusu Teasing Georgia - bylo by jí vyloženě dobře u nějaké opory nebo trojnožky.
Výhony má hodně dlouhé, bujné, květy má obrovské a na jednom prutu mám snad dvacet poupat (spočítám).
Taky se mi dva výhony válely v trávě a jeden si razil cestu skrz okolní růže i plot, proto jsem tyhle tři ostříhal.
Teď, když jí chystám trojnožku, bych už je nestříhal ale navazoval, už jsou ovšem pryč, tak holt dorostou nové.
To se mi na růžích mmch. moc líbí, větve se můžout žezat, stříhat, vyvazovat, vést, květy loupit, čichat...
Vždy dorostou nové, nelze udělat chybu. Někdy to trvá holt ten jeden rok.

Charlotte je docela podobná TG - barvou, velikostí i trochu typem květu, ale má mnohem světlejší lupení, neklopí (tolik)
a keř je opravdu keřem - vychovaný, vzpřímený, samodržný.
Veliká omluva pro Claire Austin - včera regulérně voněla po hořkých citrusech (citrónová kůra, grepy - krása).
Tuhle růži zatím nechám otevřenou. Opravdu bílá ostinka je u mě jenom W. Cathedral (občas růžový proužek).
I když jsou keře, které hodí třeba i celý růžový květ, můj keř je hodně vychovaný (mám tedy dva, jeden proužky občas dělá,
druhý měl zatím vždy jenom celobílé květy).
Dalších pár kousků, tentokrát v romantických barvách.